Jussi Nieminen: Vastuullisuus on velvollisuuksia ja kunnioitusta

Uutiset | 19.05.2017

Vastuullinen valintani

Tampereen seudun ammattiopistossa tuplatutkintoa suorittavalle Jussi Niemiselle vastuullisuus on arjen tekoja, joissa kunnioitetaan sekä itseä että muita.

Jussi Nieminen opiskelee toista vuotta kaksoistutkintoa, johon sisältyvät prosessiteollisuuden perustutkinto ja ylioppilastutkinto.

- Näen vastuullisuuden yksilön näkökulmasta niin, että henkilö hoitaa määrätyt velvollisuudet ja tehtävät; itseään ja muita kunnioittaen. Vastuullinen henkilö on myös valmis tekemään töitä tavoitteidensa eteen, ja osaa varautua siihen mitä matka tuo tullessaan, sanoo Jussi.

Opinnoissaan paperi- ja kemiantekniikkaan erikoistuva Jussi näkee vastuullisuuden ennen kaikkea arkisina tekoina ja päätöksinä.  

-Jokapäiväinen vastuullisuuteni tiivistyy siihen, että pyrin turvaamaan kaikille kanssaeläjille mahdollisimman mukavan, kevyen ja turvallisen arjen.

Jussi Nieminen
Olen KT-blogisti Jussi Nieminen. Opiskelen Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa toista vuotta kaksoistutkintoa, johon sisältyy sekä prosessiteollisuuden perustutkinto että ylioppilastutkinto. Erikoistun paperi- ja kemiantekniikkaan.

Katso myös
Uutiset | 13.09.2017

Puheenjohtaja Heli Puura, TEAM: Vastuullinen tulevaisuus tehdään yhdessä

Uutiset | 05.09.2017

Joni Hautojärvi, Nornickel Harjavalta: Vastuullisuutta tehdään joka ikinen päivä

Uutiset | 17.07.2017

SuomiAreenalla etsittiin vastuullisia valintoja hyvässä Responsible Care-hengessä

Uutiset | 13.07.2017

Vastuullisuus on valintoja

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Vaikuttaminen
KTM, VTK

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi