Hyppää sisältöön

Jussi Nieminen: Vastuullisuus on velvollisuuksia ja kunnioitusta

Tampereen seudun ammattiopistossa tuplatutkintoa suorittavalle Jussi Niemiselle vastuullisuus on arjen tekoja, joissa kunnioitetaan sekä itseä että muita.

Jussi Nieminen opiskelee toista vuotta kaksoistutkintoa, johon sisältyvät prosessiteollisuuden perustutkinto ja ylioppilastutkinto.

– Näen vastuullisuuden yksilön näkökulmasta niin, että henkilö hoitaa määrätyt velvollisuudet ja tehtävät; itseään ja muita kunnioittaen. Vastuullinen henkilö on myös valmis tekemään töitä tavoitteidensa eteen, ja osaa varautua siihen mitä matka tuo tullessaan, sanoo Jussi.

Opinnoissaan paperi- ja kemiantekniikkaan erikoistuva Jussi näkee vastuullisuuden ennen kaikkea arkisina tekoina ja päätöksinä.  

-Jokapäiväinen vastuullisuuteni tiivistyy siihen, että pyrin turvaamaan kaikille kanssaeläjille mahdollisimman mukavan, kevyen ja turvallisen arjen.

Jussi Nieminen

Olen KT-blogisti Jussi Nieminen. Opiskelen Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa toista vuotta kaksoistutkintoa, johon sisältyy sekä prosessiteollisuuden perustutkinto että ylioppilastutkinto. Erikoistun paperi- ja kemiantekniikkaan.