Nesteen Peter Vanacker: Turvallisuus, tuotteet ja palvelut pandemian aikana

Uutiset | 31.07.2020

Nesteen toimitusjohtaja Peter Vanacker kertoi yhtiön tulosjulkistuksen yhteydessä myös strategiasta keskellä covid-19-pandemiaa. Mikä vaikutus pandemialla on ollut Nesteen tuotantoon? Mitä on kestävä elvytys pandemian jälkeen?

”Suhtaudumme covid-19-pandemiaan liittyviin riskeihin hyvin vakavasti. Tärkein tavoitteemme on varmistaa työntekijöidemme, asiakkaidemme, alihankkijoidemme ja muiden ulkoisten yhteistyökumppaneidemme terveys ja turvallisuus. Samalla haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat kaikki tarvitsemansa tuotteet ja palvelut.”

”Vähäisestä näkyvyydestä ja markkinoiden myllerryksestä huolimatta keskitymme edelleen strategiamme toteuttamiseen ja tavoitteeseemme tulla globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Tähän kuuluu uusiutuvia tuotteita koskevan kapasiteetin laajennus sekä mahdolliset fuusiot ja yritysostot."

"Tällä pandemialla ei ole rajoja kuten ei ilmastonmuutoksellakaan. Kasvustrategiamme sopii hyvin yhteen maailmassa nyt tarvittavien kestävien elvytystoimien kanssa. Investoinnit ilmastokestävään infrastruktuuriin, vihreisiin innovaatioihin ja yleensäkin siirtyminen vähäpäästöiseen tulevaisuuteen voivat vauhdittaa lyhyellä aikavälillä työpaikkojen luomista ja talouden elpymistä. Meillä on nyt yhdessä tekemällä erinomainen tilaisuus rakentaa vastuullista ja kestävää taloutta ja yhteiskuntaa.”

Lue Peter Vanackerin CEO Talks Nesteen kotisivulla. 

Katso myös
Kannanotot | 29.08.2019

Kemianteollisuus ry:n lausunto hallituksen esityksestä kemikaalilain muuttamiseksi

Uutiset | 19.02.2019

Helsinki Chemicals Forum 23.-24.5.2019

Kesä kemiassa -blogit | 23.07.2018

Krista Lindqvist: Vastuullisuus esillä jokapäiväisessä työskentelyssä

Uutiset | 04.06.2018

REACH-rekisteröintien määräaika umpeutui - nyt siitä tehdään kilpailuvaltti

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna