Hyppää sisältöön
Etusivu Jäsenpalvelut ja KemiaExtra

Jäsenpalvelut ja KemiaExtra

Täältä löydät tietoa jäsenyrityksillemme tarjottavista palveluista.

Jäsenpalvelut

Neuvomme jäseniämme työ- ja sosiaalilainsäädännössä sekä tarjoamme alan kysymyksiin asiantuntija-apua. Jäsenyrityksemme saavat päivittäispalveluna juridista neuvontaa kaikissa työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä sähköposti- ja puhelinneuvontana.

Pyrimme ennaltaehkäisemään erimielisyyksiä työpaikoilla. Tarvittaessa annamme jäsenillemme oikeudenkäyntiapua.

Työelämätiimin yhteystiedot löydät täältä.

Vaikutamme alaa koskevan työ- ja sosiaalilainsäädännön laadintaan ja kerromme hankkeiden etenemisestä.

Jäsenhintaan kuuluu jäsenillemme koulutusta mm. lainsäädännöstä, työehtosopimuksista ja palkkausjärjestelmistä. Lisäksi järjestämme maksullisia avoimia koulutuksia sekä räätälöityä koulutusta yrityksille edulliseen jäsenhintaan.

Sparraustilaisuudet

Maksuttomat sparraustilaisuudet jäsenyritysten edustajille ovat noin tunnin mittaisia tietoiskuja Microsoft Teamsin välityksellä. Sparraustilaisuuksissa käydään läpi ajankohtaisia tes- tai työlainsäädäntöasioita. Sparraustunnin loppuun jätetään myös hetki aikaa kysymyksille. Tulevat sparraustilaisuudet ja niihin ilmoittautuminen tapahtuu KemiaExtran kautta.

Yrityskohtaiset koulutukset

• Kemianteollisuus ry järjestää myös maksullisia räätälöityjä yrityskohtaisia koulutuksia. Koulutus järjestetään yrityksen tiloissa ja kouluttajina toimivat Kemianteollisuus ry:n asiantuntijat.

• Päivän intensiivisellä valmennuksella esimiehen osaaminen työoikeuteen ja työehtosopimusten hallintaan paranee. Suositeltava osallistujamäärä koulutuksiin on 10–20 henkilöä. Koulutuksen tarkempi kesto, aiheet ja painopisteet ovat sovittavissa.

• Mikäli kiinnostuitte yrityskohtaisesta koulutuksesta, miettikää yrityksellenne sopiva ajankohta ja kysykää varaustilannetta: mia.karjalainen@kemianteollisuus.fi.

Hinnat

• Yhden päivän tilaisuuden hinta jäsenille on 1200 € + alv

• 1/2 (puolikkaan) päivän hinta jäsenille on 700 € + alv

• Myös tuntikohtaista koulutusta on saatavilla, kysy tarkemmin tästä toimistoltamme: mia.karjalainen@kemianteollisuus.fi.

Liittojen yhteiset koulutukset

• Koulutuksia järjestetään myös yhdessä ammattiliittojen kanssa. Esimerkiksi Kemianteollisuus ry ja Ammattiliitto Pro ry ovat käyneet jo usean vuoden ajan kouluttamassa palkkausjärjestelmän soveltamista yrityksissä.

KemiaExtra on jäsenyrityksillemme suunnattu sivusto. Työmarkkinajäsenillemme tarjoamme siellä mm. koulutusmateriaalia, oppaita ja ohjeita sekä työsuhdeneuvonnan materiaalia.