Hyppää sisältöön

Nesteen Peter Vanacker: Turvallisuus, tuotteet ja palvelut pandemian aikana

Nesteen toimitusjohtaja Peter Vanacker kertoi yhtiön tulosjulkistuksen yhteydessä myös strategiasta keskellä covid-19-pandemiaa. Mikä vaikutus pandemialla on ollut Nesteen tuotantoon? Mitä on kestävä elvytys pandemian jälkeen?

”Suhtaudumme covid-19-pandemiaan liittyviin riskeihin hyvin vakavasti. Tärkein tavoitteemme on varmistaa työntekijöidemme, asiakkaidemme, alihankkijoidemme ja muiden ulkoisten yhteistyökumppaneidemme terveys ja turvallisuus. Samalla haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat kaikki tarvitsemansa tuotteet ja palvelut.”

”Vähäisestä näkyvyydestä ja markkinoiden myllerryksestä huolimatta keskitymme edelleen strategiamme toteuttamiseen ja tavoitteeseemme tulla globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Tähän kuuluu uusiutuvia tuotteita koskevan kapasiteetin laajennus sekä mahdolliset fuusiot ja yritysostot.”

”Tällä pandemialla ei ole rajoja kuten ei ilmastonmuutoksellakaan. Kasvustrategiamme sopii hyvin yhteen maailmassa nyt tarvittavien kestävien elvytystoimien kanssa. Investoinnit ilmastokestävään infrastruktuuriin, vihreisiin innovaatioihin ja yleensäkin siirtyminen vähäpäästöiseen tulevaisuuteen voivat vauhdittaa lyhyellä aikavälillä työpaikkojen luomista ja talouden elpymistä. Meillä on nyt yhdessä tekemällä erinomainen tilaisuus rakentaa vastuullista ja kestävää taloutta ja yhteiskuntaa.”

Lue Peter Vanackerin CEO Talks Nesteen kotisivulla.