Hyppää sisältöön

Kiilto uudisti verkkosivunsa

Kiillon uusi sivusto vastaa kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen tarpeisiin entistä ketterämmin. Muutoksia on tehty niin tuotetietoon, käytettävyyteen, sisältöihin kuin verkko-osoitteisiin.

Uusi sivusto vastaa Kiillon haluun palvella asiakkaitaan ja kumppaneitaan entistä paremmin. 

Linkki Kiillon tuotteisiin löytyy nyt etusivulta. Liiketoimintojen alta löytyvät eri aloille parhaiten sopivat ratkaisut ja järjestelmät. Sivustolla on kehitetty hakutoimintoa ja käyttövarmuutta sekä selkeytetty sivuston rakennetta visuaalisin ratkaisuin.

Sisältörakenteita on selkeytetty sekä parannettu löydettävyyttä. Kiillon Lupaus ympäristölle näkyy entistä konkreettisemmin. Oma osuus on luotu medialle.

Kiillon kasvun ja kansainvälistymisen myötä sivuston osoitteissa tapahtuu merkittävä uudistus. Kiilto.com-osoitteesta löytyy jatkossa englanninkielinen globaali sivusto. Suomenkielliset sivut löytyvät osoitteella kiilto.fi. 

Projektin myötä Kiilto viimeistelee brändiuudistuksen mukaisen integraation. Sivuston muut kieliversiot uudistetaan saman mallin mukaisesti yhdistämällä vielä erillisillä sivustoilla olevat liiketoiminnot yhdelle sivustolle. Myös muiden toimintamaiden osoitteissa käytetään maatunnusta nykyiseen tapaan.

Lue lisää Kiillon kotisivulla.