Kerro turvallisuusteoistanne! Hae turvallisuuspalkintoa.

Uutiset | 14.01.2021

Onko työpaikallasi onnistuttu turvallisuuden kehittämisessä? Entä onko oppilaitoksessasi tartuttu turvallisuuskulttuurin ja -osaamisen kehittämiseen? Kerro turvallisuusteoistanne ja hyvistä käytännöistä. Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnon haku on avattu, ja hakemukset tulee jättää viimeistään 1.3.2021.

Palkintoa voivat hakea oppilaitokset sekä toiselta asteelta että korkea-asteelta. Yleinen sarja on tarkoitettu oppilaitoksen yhteisille, monia koulutusaloja koskeville hankkeilla. Kemian sarjassa palkitaan kemian ja sen lähialojen koulutuksessa toteutettuja kokonaisuuksia. Yrityssarja on tarkoitettu kemianteollisuuden Responsible Care -ohjelmassa mukana oleville yrityksille. Sarjoja on kolme, yrityksen tai toimipaikan koon mukaan. Tavoitteena on kannustaa oppilaitoksia ja yrityksiä turvallisuustyön kehittämiseen.

Hakeminen on helppoa! Tutustu eri sarjoihin ja niiden kriteereihin osoitteessa https://www.kemianteollisuus.fi/fi/tietoa-alasta/turvallisuuspalkinto/. Täytä sähköinen kilpailulomake, ja lähetä sen viimeistään 1.3.2021. Palkinnot jaetaan Kemiat kohtaavat -tilaisuudessa huhtikuussa.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä: Kemianteollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry. Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto on osa Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa ja Työturvallisuuskeskuksen koordinoimaa Turvallisuuskumppani-yhteistyötä.

Lisätiedot

Yrityssarja: johtava asiantuntija Merja Vuori, puh. 040 730 1932, merja.vuori@kemianteollisuus.fi

Oppilaitossarja: johtava asiantuntija Anni Siltanen, puh. 044 562 5991, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi

Katso myös
Uutiset | 19.01.2021

Kraton Chemical – vahva turvallisuuskulttuuri kantaa

Uutiset | 14.01.2021

Nesteellä turvallisuus on jokapäiväistä kehitystyötä

Uutiset | 04.12.2020

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 4.12. - valinnoilla voi vaikuttaa

Blogit | 18.09.2020

Vesa Kettunen, Kemira: Talousvetesi ei tule vain “hanasta”

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna