Hyppää sisältöön

Kerro turvallisuusteoistanne! Hae turvallisuuspalkintoa.

Onko työpaikallasi onnistuttu turvallisuuden kehittämisessä? Entä onko oppilaitoksessasi tartuttu turvallisuuskulttuurin ja -osaamisen kehittämiseen? Kerro turvallisuusteoistanne ja hyvistä käytännöistä. Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnon haku on avattu, ja hakemukset tulee jättää viimeistään 1.3.2021.

Palkintoa voivat hakea oppilaitokset sekä toiselta asteelta että korkea-asteelta. Yleinen sarja on tarkoitettu oppilaitoksen yhteisille, monia koulutusaloja koskeville hankkeilla. Kemian sarjassa palkitaan kemian ja sen lähialojen koulutuksessa toteutettuja kokonaisuuksia. Yrityssarja on tarkoitettu kemianteollisuuden Responsible Care -ohjelmassa mukana oleville yrityksille. Sarjoja on kolme, yrityksen tai toimipaikan koon mukaan. Tavoitteena on kannustaa oppilaitoksia ja yrityksiä turvallisuustyön kehittämiseen.

Hakeminen on helppoa! Tutustu eri sarjoihin ja niiden kriteereihin osoitteessa https://www.kemianteollisuus.fi/fi/tietoa-alasta/turvallisuuspalkinto/. Täytä sähköinen kilpailulomake, ja lähetä sen viimeistään 1.3.2021. Palkinnot jaetaan Kemiat kohtaavat -tilaisuudessa huhtikuussa.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä: Kemianteollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry. Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto on osa Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa ja Työturvallisuuskeskuksen koordinoimaa Turvallisuuskumppani-yhteistyötä.

Lisätietoja

Yrityssarja: johtava asiantuntija Merja Vuori, puh. 040 730 1932, merja.vuori@kemianteollisuus.fi

Oppilaitossarja: johtava asiantuntija Anni Siltanen, puh. 044 562 5991, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi