Huhtamäki lanseeraa korkealaatuisen kasvosuojan

Uutiset | 16.06.2020

Huhtamäki lanseeraa valikoiman korkealaatuisia kasvosuojia. Huhta Mask -kasvosuojat sopivat päivittäiseen käyttöön ja auttavat vähentämään pisaroiden leviämistä ympäristöön.

Huhta Mask-kasvosuojat valmistetaan korkealaatuisesta kosteutta hylkivästä ja antimikrobi-käsitellystä kankaasta, joka hengittää ja kestää konepesun. Valikoima sisältää aluksi kaksi kokoa, aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille sopivat kasvomaskit. Huhta Mask -kasvosuojia ei ole tarkoitettu käytettäväksi lääkinnällisenä laitteena tai henkilönsuojaimena. Kasvosuojan käyttö ei anna suojaa koronavirusta vastaan eikä korvaa turvavälejä tai omaehtoista karanteenia.

Huhta Mask -kasvosuojia on saatavilla heinäkuusta alkaen päivittäistavaramyymälöissä Iso-Britanniassa ja lähitulevaisuudessa maailmanlaajuisesti.

Huhtamäki on jo aiemmin muuntanut taivekartonkipakkauksia valmistavia koneita 5 yksikössään Euroopassa ja toimittanut yli 30 miljoonaa suojavisiiriä terveydenhuoltohenkilöstölle Iso-Britanniassa auttaen heitä COVID-19 pandemian vastaisessa taistelussa. Huhta Mask-kasvosuojat ovat Huhtamäelle uusi tuoteryhmä. 

Lue lisää Huhtamäen tiedotteessa.  (Globenewswire.com)

Katso myös
Blogit | 18.09.2020

Vesa Kettunen, Kemira: Talousvetesi ei tule vain “hanasta”

Uutiset | 17.09.2020

Huoltovarmuudessa katsotaan lähelle ja kauas - ja opitaan kokemuksista

Blogit | 11.09.2020

Mirva Ojala: Koronaoppeja ja hyvää tahtoa

Kannanotot | 10.09.2020

Kemianteollisuus ry:n lausunto hallituksen esityksestä laeiksi kemikaalilain sekä kosmeettisista valmisteista annetun lain 16 ja 20 §:n muuttamisesta

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna