Hyppää sisältöön

Huhtamäki lanseeraa korkealaatuisen kasvosuojan

Huhtamäki lanseeraa valikoiman korkealaatuisia kasvosuojia. Huhta Mask -kasvosuojat sopivat päivittäiseen käyttöön ja auttavat vähentämään pisaroiden leviämistä ympäristöön.

Huhta Mask-kasvosuojat valmistetaan korkealaatuisesta kosteutta hylkivästä ja antimikrobi-käsitellystä kankaasta, joka hengittää ja kestää konepesun. Valikoima sisältää aluksi kaksi kokoa, aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille sopivat kasvomaskit. Huhta Mask -kasvosuojia ei ole tarkoitettu käytettäväksi lääkinnällisenä laitteena tai henkilönsuojaimena. Kasvosuojan käyttö ei anna suojaa koronavirusta vastaan eikä korvaa turvavälejä tai omaehtoista karanteenia.

Huhta Mask -kasvosuojia on saatavilla heinäkuusta alkaen päivittäistavaramyymälöissä Iso-Britanniassa ja lähitulevaisuudessa maailmanlaajuisesti.

Huhtamäki on jo aiemmin muuntanut taivekartonkipakkauksia valmistavia koneita 5 yksikössään Euroopassa ja toimittanut yli 30 miljoonaa suojavisiiriä terveydenhuoltohenkilöstölle Iso-Britanniassa auttaen heitä COVID-19 pandemian vastaisessa taistelussa. Huhta Mask-kasvosuojat ovat Huhtamäelle uusi tuoteryhmä. 

Lue lisää Huhtamäen tiedotteessa.  (Globenewswire.com)