Turvallisuuskumppanuuksien aamupäivät marraskuussa

Uutiset | 23.10.2017

Kemianteollisuus, Työturvallisuuskeskuksen Kemianteollisuuden työalatoimikunta ja Opetushallitus aloittavat yhteistyön turvallisuuskulttuurin ja -osaamisen kehittämisestä ammattiin johtavassa koulutuksessa. Työ käynnistyy turvallisuuskumppanuuden aamupäivätilaisuuksissa viidellä paikkakunnalla eri puolella Suomea.

Turvallisuuskumppanuukisen aamupäivät järjestetään marraskuussa Turussa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. 

Ohjelmassa ovat yhteistyön tavoitteiden esittely, oppilaitoksille tarkoitetun turvallisuuden itsearviointityökalun esittely, esimerkkejä hyvistä turvallisuuskäytännöistä oppilaitoksissa ja yrityksissä. Tilaisuuksien päätteeksi pohditaan workshopeissa, mitä turvallisuusosaaminen on ja miten sen kehittäminen voisi edetä seutukunnalla. Tavoite on herättää keskustelua, antaa kehitysideoita ja luoda puitteita yhteistyölle.

Turvallisuuskumppanuustilaisuudet on tarkoitettu oppilaitosten johdolle ja opettajille,  yritysten asiantuntijoille ja turvallisuusasioiden kanssa työskenteleville henkilöille. Kaikki seutukuntien yritykset ovat tervetulleita vaikuttamaan turvallisuusosaamisen kehittämiseen ja luomaan kumppanuuksia.

Ilmoittautuminen tilaisuuksiin osoitteessa: https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen_Turvallisuuskumppanuuden_aamupaivat

Lisätietoja tilaisuudesta antavat:  Anni Siltanen, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi ja Merja Vuori, merja.vuori@kemianteollisuus.fi ja Petri Pakkanen, petri.pakkanen@ttk.fi .

Tilaisuudet ovat osa Responsible Care 25-juhlavuoden ohjelmaa.

Tilaisuudet pidetään aamupäivätilaisuuksina klo 9.00-12.00:

9.11.2017 Turussa, Turun ammattikorkeakoulussa
13.11.2017 Helsingissä, Stadin ammattiopistossa
20.11.2017 Tampereella, Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa
21.11.2017 Oulussa, Oulun seudun ammattiopistossa (OSAO)
28.11.2017 Kuopiossa, Savon seudun koulutuskuntayhtymän tiloissa

 

Lisätiedot

Turvallisuuskumppanuustilaisuudet järjestävät yhteistyössä Kemianteollisuus ry, TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry, Ammattiliitto Pro ry, Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry, Työturvallisuuskeskus, Kemianteollisuuden työalatoimikunta ja Opetushallitus. 

Katso myös
Uutiset | 21.12.2017

Nalco Finland Manufacturing Oy lähti Responsible Care-ohjelmaan

Uutiset | 21.11.2017

Kari Mäkelä, TEAM: Ota vastuullisuustyö vakavasti

Uutiset | 25.10.2017

Neste nousi maailman vastuullisimpien yhtiöiden joukkoon

Uutiset | 13.10.2017

Tapaturmapäivänä 13.10. huomio kiireeseen ja sen seurauksiin

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Vaikuttaminen
KTM, VTK

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi