Hyppää sisältöön

Pelaa tästä uutta vastuullisuusvisaa! Testaa tietämyksesi kemianteollisuuden Responsible Care -vastuullisuusohjelmasta, joka täyttää 30 vuotta

Kemianteollisuuden omaehtoisen vastuullisuusohjelman juhlavuoden kunniaksi julkaisimme vastuullisuusvisan. Visalla kannustetaan yrityksiä, oppilaitoksia ja kaikkia alasta kiinnostuneita kansalaisia testaamaan tietämystään ja oppimaan alan pitkäjänteisestä vastuullisuustyöstä.

Tiedätkö, kuinka monta vuotta Responsible Care -vastuullisuusohjelma täyttää? Tai mistä vastuullisuusohjelmassa on kyse? Kuinka paljon Responsible Care -vastuullisuusohjelmaan sitoutuneiden yritysten kasvihuonekaasupäästöt ovat vähentyneet?

Tällaisiin kysymyksiin pääset vastaamaan alla olevassa visassa, johon on arvottu jokaiselle vastaajalle erikseen kymmenen kysymystä. Vastausvaihtoehtoja on neljä, joista vain yksi on oikein. Voi käyttää pelissä kolme oljenkortta: voit poistaa kerran kaksi väärää vastausta, pyytää kerran vihjettä ja yhden kysymyksen voit ohittaa.

Pelissä pisteitä saa sekä oikeista vastauksista että nopeudesta. Huomioithan, että pelikello ei kulje silloin, kun ruudussa näkyy oikea vastaus ja selite kysymyksille, eli vaikka lukisit pidempään oikeaa vastausta ja selitystä, et menetä pisteitä.

Kirjoita nimimerkkisi ja valitse edustamasi yritys, oppilaitos tai valitse muu, jos et kuulu alasvetovalikon tarjoamiin muihin vaihtoehtoihin.

Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin, näet pistemääräsi ja sijoituksesi yrityksesi tai oppilaitoksesi sisäisessä rankingissa. Voit myös jakaa vastuullisuusvisaa eteenpäin somekanavissa pelin lopussa esiin tulevista somejakopainikkeista. Jakamalla tiedon osallistumisestasi Twitterissä 18.2. mennessä, osallistut Responsible Care -svetarin ja Aalto-pannunalusen arvontaan.

Voit pelata peliä useita kertoja.

Iloisia pelihetkiä vastuullisuusvisan parissa!