Uusi juttusarja digitalisoituvasta kemiasta

Uutiset | 21.02.2020

Digitalisaatio on yrityksille valtava mahdollisuus ja myös haaste. Kemianteollisuus ry virittää yritysten digitalisoitumisen tueksi keskustelua hyvistä käytännöistä ja kannustaa hyödyntämään tarjolla olevia palveluita ja verkostoja. Uudessa juttusarjassa kerrotaan esimerkeistä, miten digitaalisuutta jo hyödynnetään kemianteollisuuden yrityksissä.

Monet kemianteollisuuden yritykset hyödyntävät digitalisaatiota toiminnoissaan. Isoa digiloikkaa voi olla vaikea ottaa eikä se välttämättä ole viisastakaan. Digitalisaatiota voi hyödyntää myös pienin askelin, kokeilemalla ja muilta oppimalla. 

Uusi juttusarjamme esittelee, miten kemianteollisuuden yritykset jo hyödyntävät digitalisaatiota. Juttusarjan avauksessa Kemiran tietohallintojohtaja Taras Podbereznyj kertoo, miten mobiililaitteita hyödynnetään tuotantolaitoksissa ja näin tehostetaan ajankäyttöä. Orionin tietohallintojohtaja Sinikka Markkula kertoo, miten tietotekniikka auttaa osaltaan varmistamaan lääketurvallisuudelle asetettuja tiukkoja vaatimukseia. 

Kemianteollisuus ry:ssä Riitta Juvonen on ollut alusta asti mukana digitoimintasuunnittelussa. Lue hänen bloginsa Hyöty irti digitalisaatiosta pienin askelin. 

Katso myös
Blogit | 02.04.2020

Carmela Kantor-Aaltonen: Katse tulevaisuuteen — innovaatiot ja osaaminen ovat Suomen vahvuuksia

Uutiset | 24.03.2020

Innovaatiopalkinnon finalistien ja voittajan julkistaminen siirtyvät syksyyn

Uutiset | 24.03.2020

Vauhti Speed valmistaa nyt käsidesiä

Uutiset | 24.03.2020

Absolut Company ja Kiilto taistelevat yhdessä koronavirusta vastaan

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna