PiBond hakee Responsible Care-ohjelmasta uusia ajatuksia ja viiteryhmää

Uutiset | 22.09.2021

Kemianteollisuuden omaehtoiseen vastuullisuusohjelmaan Responsible Care tuli kesällä 2021 uusi jäsen, espoolainen PiBond. Yritys valmistaa monipuolisesti mikroelektroniikassa käytettäviä materiaaleja ja tuotteita. Miksi halusitte mukaan Responsible Careen?

- Vastuullisuus on selkeä osa toimintaamme. Vastuullisuus koskee kaikkea, jotka kuuluvat olennaisesti meidän yrityskulttuuriimme: ympäristöä, työntekijöitä ja työturvallisuutta ja tuotteiden turvallisuutta. RC-ohjelmaan osallistuminen tuo meille selkeän viiteryhmän, johon on helppo viitata ja joka tunnetaan maailmalla hyvin. Lisäksi asiaan vaikutti se, että ohjelmaan oli helppoa liittyä eikä siihen liity suurempia kustannuksia, sanoo operatiivinen johtaja Thomas Gädda.

- Odotamme että ohjelman kautta kykenemme saamaan uusia ajatuksia, miten edelleen parannamme toimintaamme. Työturvallisuus on ensisijainen asia, johon panostamme. Myös tuoteturvallisuus ja ympäristöasiat ovat meillä erittäin tärkeitä. Työturvallisuus on varmasti se asia, jossa aina voimme parantaa.

PiBond 

Responsible Care

Katso myös
Blogit | 13.08.2021

Miika Valtonen: Kemianteollisuus vastuullisuustyön edelläkävijänä

Blogit | 17.05.2021

Ella Vilén: Responsible Care hyödyttää yrityksiä ja koko kemianteollisuuden toimialaa

Tiedotteet | 06.05.2021

Responsible Caren 2020 tulokset julkaistu - kemianteollisuuden vastuullisuustyö kehittyy pandemiasta huolimatta

Uutiset | 17.12.2020

Turvallisuuspalkinnon haku aukeaa tammikuussa