Orthex on Uuden Ajan Ruiskuvalaja 2020

Uutiset | 30.01.2020

Muoviteollisuus ry:n asiantuntijat valitsivat perinteisillä Työväline- ja Muoviteollisuuden neuvottelupäivillä Uuden Ajan Ruiskuvalajaksi 2020 Orthex Group Oy Ab:in.

Tunnustuspalkinnon, ruiskuvaletun muovikomposiittikuksan, vastaanotti 30.1.2020 Naantalissa tehtaanjohtaja Tom Ståhlberg.

Valinnan peruste on Orthex Groupin luovuus valmistaa korkealuokkaisia ruiskuvalutuotteita uusiutuvista ja kierrätetyistä materiaaleista. Yhtiöllä on yli sadan vuoden teollinen historia ja se on kasvanut määrätietoisesti ja menestyksellisesti kansainvälisille markkinoille.

Ruiskuvalu on perinteinen tapa valmistaa tarkkoja ja toimivia muovituotteita. Ruiskuvalua harjoittavia yrityksiä Suomessa on kymmeniä. Useimmiten nämä toimivat kuin taustalla suunnitellen ja valmistaen vaativia tuotteita, mutta eivät osallistu yhteiskunnalliseen keskusteluun vastuullisuudesta tai kestävästä kehityksestä.

Orthex Group on tässäkin suhteessa erottunut massasta. Yritys on aktiivisesti kertonut valinnoistaan, ollut mukana kehittämässä muovien kierrätystä ja uusiutumista käytännössä. Se on jopa tarjonnut ympäristönsä asukkaille kovien muovien keräysmahdollisuuden. Turvallisuus ja muu vastuullisuus ovat aina olleet kehitystyössä tinkimättömästi mukana.

Yrityksen aktiivisuus ja avoimuus ovat tuoneet ihmisten oikeaa käsitystä ruiskuvalusta ja koko modernista muovitoimialasta.

Muoviteollisuus haluaa täten kiittää Orthex Groupin esimerkillistä toimintaa myöntämällä tämän ainutkertaisen tunnustuksen.

Lisätiedot

Orthex Group on Pohjoismaiden johtava valmistaja käyttötavaroissa, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Yrityksellä on vahvat perinteet kodin käyttötavaroiden teossa ja markkinoinnissa jo vuodesta 1914 lähtien. Tuotteita myydään useimmissa suurissa päivittäistavaraketjuissa Pohjoismaissa ja 40 eri maassa ympäri maailmaa. Orthexin tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Orthex, SmartStore ja GastroMax. Vuonna 2018 liikevaihto oli noin 63 miljoonaa euroa ja työntekijöitä yrityksellä on noin 270.

Muoviteollisuus ry on Suomessa muovituotteita valmistavien yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen järjestö, jossa toimii muun muassa hyvin aktiivinen ruiskuvalujaosto.

Vesa Kärhä, toimitusjohtaja, Muoviteollisuus ry
puh. 040 559 7557, vesa.karha@plastics.fi

Katso myös
Uutiset | 18.02.2020

Kiertotalouskokeilu: Ämpärit saavat uuden elämän kukkaruukkuina

Uutiset | 19.12.2019

Kiilto kehittää asiakkaidensa kanssa muovien kierrätystä

Tiedotteet | 18.12.2019

Kinkkutemppu alkaa lauantaina – Näin helposti kierrätät joulun paistinrasvat kaikkialla Suomessa

Tiedotteet | 26.11.2019

Kinkkutemppu järjestetään yleisön pyynnöstä tänäkin jouluna – jouluruokien paistinrasvat kierrätetään taas uusiutuvaksi dieseliksi

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna