Koko henkilöstö voi osallistua liiketoiminnan kehittämiseen Kiilto Up-ohjelmassa

Uutiset | 13.06.2018

Kiilto-konsernissa haettiin ennkkoluulottomasti uudenlaisia palveluja ja tuotteita ottamalla mukaan koko henkilöstö. Onnistunut, kunnianhimoinen kokeilu sai ajatukset lentämään. Ohjelma uusitaan vuonna 2018.

Kiilto Up-pilottiohjelmalla haettiin nimenomaan uudenlaisia tuotteita ja palveluja, ja mukaan otettiin kaikki halukkaat Kiilto Oy:n, KiiltoCleanin tai Kiilto Familyn henkilöstön jäsenet. Ainoa kriteeri oli tähtääminen liiketoiminnan kasvuun. 

Ohjelma vietiin läpi kilpailumuodossa: kuusi joukkuetta ideoi kuuden viikon sprinteissä ulkopuolisten asiantuntijoiden avustamana. Lupaavimmat ideat etenivät kehitysjaksolle, ja koko kilpailu saatiin päätökseen joulukuussa 2017. 

Kuudella joukkueella oli useita yhteisen työskentelyn päiviä inspiroivissa paikoissa. Kiillon tiedotteessa Kiilto Familyn liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville Solja korostaa, että pilottiohjelmassa kannustettiin uudenlaisiin työtapoihin. Epäonnistuminenkin oli sallittua. Tärkeää oli, että tehtiin eikä vain suunniteltu. 

Kiilto Up -ohjelma järjestetään uudelleen vuonna 2018. Sitä laajennetaan siten, että Kiilto-perheen muissa maissa olevat yritykset voivat osallistua. Kiillolla on yksiköitä muun muassa Ruotsissa, Baltian maissa ja Puolassa.

Lue lisää Kiillon tiedotteessa. 

 

Kiilto on vuonna 1919 perustettu perheyhtiö, joka valmistaa liimoja ja niihin liittyviä tuotteita. KiiltoClean valmistaa ja kehittää hygienia- ja puhtaustuotteita ja -ratkaisuja. 

Katso myös
Uutiset | 30.10.2018

Kemianteollisuuden Mika Aalto Kokkola Material Weekillä

Blogit | 24.10.2018

Sami Nikander: Kemianteollisuus mahdollistaa akkuekosysteemin

Uutiset | 22.10.2018

BASF rakentaa akkutehtaan Harjavaltaan ja aloittaa yhteistyön Norilsk Nickelin kanssa

Uutiset | 25.09.2018

Sievin Jalkine Euroopan dynaamisten kasvuyritysten listalla

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Vaikuttaminen
KTM, VTK

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi