Tikalanin ja Bernerin yhteistyö laajenee: Uusi tuotantolinja ja miljoonaluokan investointi Saarijärvelle

Uutiset | 07.09.2020

Multaa, lannoitteita ja muita puutarhatuotteita valmistava Tikalan Oy vihki käyttöönsä uuden tuotantolinjan, jonka investointipanostus on miljoonaluokkaa. Tiivis yhteistyö Berner Oy:n kanssa mahdollisti investoinnin.

Tikalan Oy:n Saarijärven tehtaalla valmistetaan pääosin Berner Oy:n puutarha-alalla tunnettua GreenCare-tuotesarjaa. Vastavihitty tuotantolinjasto on Euroopan huippuluokkaa. Energiansäästössä voidaan päästä jopa 30 prosentin säästöihin samalla kun tuotantomäärää voidaan lisätä ainakin tuplasti. Tuotantokapasiteetin kasvaessa palkataan myös lisää työvoimaa.

Tikalanin ja Bernerin pitkäjänteinen kehitys- ja yhteistyö antoi tukea tehdylle investointipäätökselle. Bernerillä ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön ja iloitaan investoinnista.

- Meidän on ollut helppo sitoutua yhteistyöhön Tikalan Oy:n kanssa. Jaamme saman arvomaailman, molemmat ovat kotimaisia perheyrityksiä. Meillä on toimiva pitkäaikainen ja strateginen kumppanuus, jonka työnjako on selvä, Berner Oy:n toimitusjohtaja Antti Korpiniemi kiittää. 

Nyt käyttöön otettu tuotantolinjasto vahvistaa yritysten välistä kumppanuutta. Tikalan huolehtii tuote- ja toimitusketjusta, Berner keskittyy tuotekehitykseen, markkinointiin ja asiakkuuksiin.

Lue lisää Bernerin tiedotteessa. 

Katso myös
Tiedotteet | 16.09.2020

Kemianteollisuus budjettiriihestä: Hallituksen toimet oikeansuuntaisia, mutta työllisyystoimet täysin riittämättömiä

Tiedotteet | 08.09.2020

Vientiteollisuus ehdottaa kunnianhimoista kasvupolitiikkaa: Työllisyys ja investoinnit avainasemassa, koronatukea tarpeen jatkaa

Uutiset | 03.09.2020

Yara investoi Uudenkaupungin tehtaan uuteen raaka-ainevarastoon 28 miljoonaa euroa

Uutiset | 03.09.2020

Työmarkkinajohtajat Kauppalehdessä: Työllisyyspalloa potkittu huoletta eteenpäin koronan varjolla

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna