Orionin Reijo Salonen on vuoden 2017 teknologiajohtaja

Uutiset | 27.01.2017

Vuoden 2017 teknologiajohtajiksi on valittu Orionin lääketutkimus- ja tuotekehitysjohtaja Reijo Salonen sekä Gold&Green Foods Oy:n perustaja ja teknologiajohtaja Reetta Kivelä. Vuoden teknologiajohtajan valinnassa painotettiin tänä vuonna erityisesti yrityksiä, joiden yhteiskunnallinen vaikutus on suuri.

CTO (Chief Technology Officer)- palkinto jaetaan vuosittain tunnustuksena teknologiajohtajalle, joka on työllään vaikuttanut yrityksensä teknologiakyvykkyyteen ja kasvumahdollisuuksiin, toimii inspiroivana johtajana ja vaikuttaa yhteiskunnallisesti aktiivisesti. Tunnustuspalkinnon jakaa Suomen teknologiajohtajien yhteisö CTO-Forum, yhtdessä Tekesin ja innovaatiokonsultointiyritys Spinversen kanssa.

Orion keräsi tuomariston suosion, sillä sen vaikutus Suomen lääketutkimukseen ja -kehitykseen on ollut huomattava. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita ja diagnostisia testejä. 

Reijo Salosen valintaan vuoden teknologiajohtajaksi vaikutti tuomariston mukaan Salosen vankka kokemus ja laaja verkosto, mitkä olivat osaltaan vaikuttamassa Orionin liiketoiminnan ja tuloksen myönteiseen kehittymiseen - puhumattakaan uusien lääkkeiden positiivisista vaikutuksista ihmiskunnalle.

Lue Orionin tiedote 

(Valokuva: Orion) 

 

Katso myös
Uutiset | 23.01.2017

MAOLin Neljän tieteen kisojen parhaimmisto palkittiin Helsingissä

Uutiset | 20.01.2017

Seuraavat viikot ovat valtakunnallisia LUMA-viikkoja

Uutiset | 16.01.2017

Teknologian tutkimuskeskus VTT 75 vuotta

Uutiset | 13.01.2017

Tapaturmapäivänä 13.1.2017 huomio kiinnitetään kiireeseen

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna