Hyppää sisältöön

Orionin Reijo Salonen on vuoden 2017 teknologiajohtaja

Vuoden 2017 teknologiajohtajiksi on valittu Orionin lääketutkimus- ja tuotekehitysjohtaja Reijo Salonen sekä Gold&Green Foods Oy:n perustaja ja teknologiajohtaja Reetta Kivelä. Vuoden teknologiajohtajan valinnassa painotettiin tänä vuonna erityisesti yrityksiä, joiden yhteiskunnallinen vaikutus on suuri.

CTO (Chief Technology Officer)- palkinto jaetaan vuosittain tunnustuksena teknologiajohtajalle, joka on työllään vaikuttanut yrityksensä teknologiakyvykkyyteen ja kasvumahdollisuuksiin, toimii inspiroivana johtajana ja vaikuttaa yhteiskunnallisesti aktiivisesti. Tunnustuspalkinnon jakaa Suomen teknologiajohtajien yhteisö CTO-Forum, yhtdessä Tekesin ja innovaatiokonsultointiyritys Spinversen kanssa.

Orion keräsi tuomariston suosion, sillä sen vaikutus Suomen lääketutkimukseen ja -kehitykseen on ollut huomattava. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita ja diagnostisia testejä. 

Reijo Salosen valintaan vuoden teknologiajohtajaksi vaikutti tuomariston mukaan Salosen vankka kokemus ja laaja verkosto, mitkä olivat osaltaan vaikuttamassa Orionin liiketoiminnan ja tuloksen myönteiseen kehittymiseen – puhumattakaan uusien lääkkeiden positiivisista vaikutuksista ihmiskunnalle.

Lue Orionin tiedote 

(Valokuva: Orion)