50-vuotias Tekniikan museo käynnistää joukkorahoituskampanjan

Uutiset | 18.10.2019

Joukkorahoituskampanjan tuloilla käynnistetään Tekniikan museon tulevaisuustyö ja täydennetään lasten Kummituksen keksintökoje -näyttelyä. Joukkorahoituskampanja kestää 15.12.2019 asti.

Helsingin Vanhassakaupungissa sijaitseva Tekniikan museo on tekniikan alan valtakunnallinen erikoismuseo ja alansa ainoa yleismuseo Suomessa. Juuri 50 vuotta täyttänyt Tekniikan museo käynnistää joukkorahoituskampanjan Mesenaatti.me -palvelussa toimintansa tukemiseksi.

Joukkorahoituskampanjalla kiinnitetään huomio kansallisen teknologiaperinnön arvoon ja sen merkitykseen yhteiskuntamme rakentajana. Kampanjan tuotto käytetään ensisijaisesti Tekniikan museon tulevaisuustyön suunnitteluun ja toteuttamiseen ja Kaukoputki-kohteen rakentamiseen Kummituksen keksintökoje -näyttelyyn. Jos kampanjan tavoite ylittyy, varoja käytetään Tekniikan museon tulevien näyttelyinvestointien rahoittamiseen. Joukkorahoituskampanja kestää 15.12.2019 asti.

Juhlavuoden kunniaksi on perustettu myös Tekniikan museon Juhlarahasto 2019, johon vastaanotetaan lahjoituksia.

Lue lisää Tekniikan museon tiedotteessa. 

 

Katso myös
Tiedotteet | 09.12.2019

Vientiteollisuuteen kohdistuvista lakoista mittavia inhimillisiä, yhteiskunnallisia ja kilpailukykyyn kohdistuvia haittoja

Tiedotteet | 03.12.2019

Suhdannekuva synkentyy, nyt tarvitaan vastuullisuutta neuvottelupöydässä

Uutiset | 03.10.2019

Kokkola Industrial Parkilla vahvaa kasvua ja luottamusta tulevaan

Kannanotot | 27.09.2019

Kemianteollisuuden lausunto luonnoksesta liikennepolttoaineiden valmisteverojen korotuksista