Hyppää sisältöön

Ehdota Vuoden 2015 LUMA-toimijaa

Kuka mielestäsi on onnistunut innostamisessa luonnontieteiden, teknologian ja matematiikan pariin? Nyt voi ehdottaa.

Vuoden LUMA-toimija on LUMA-keskus Suomen jakama vuotuinen tunnustuspalkinto, joka myönnetään kymmenelle luonnontieteiden, matematiikan, tietotekniikan ja teknologian opetuksen edistämisessä tai kehittämisessä kunnostautuneelle taholle.

Palkintojen saajat voivat olla opettajia, opettajaksi opiskelevia, opinto-ohjaajia, rehtoreita, vanhempia, kerho- ja leiriohjaajia, opetuksen edistäjiä, kehittäjiä ja tutkijoita, oppikirjailijoita, tieteen popularisoijia, median edustajia ja muita merkittäviä alan toimijoita tai työryhmiä. Palkinnon voi saada myös päiväkoti, koulu, lukio, ammatillinen oppilaitos tai muu organisaatio.

Kuka tahansa voi esittää palkittavia perustelujen kera. Palkitsemisesityksia voi lähettää 30.4.2015 mennessä LUMA-keskus Suomeen e-lomakkeella. Palkintaesityksiä toivotaan kaikkialta Suomesta. LUMA-keskus Suomen raati valitsee vuoden 2015 LUMA-toimijat määräaikaan mennessä saapuneiden ehdotusten joukosta. Toimijat palkitaan Valtakunnallisilla LUMA-päivillä Joensuussa 1.-3.6.2015.

LUMA-toimijan palkintostipendi on 500 euroa. Työryhmän tapauksessa summa jaetaan ryhmän jäsenten kesken.

 

 

Lisätietoja

Tutustu LUMA-toimija tunnustuspalkintoon, ehdota vuoden 2015 saajaa ja katso viime vuoden palkitut LUMA-keskus Suomen kotisivulla