Hyppää sisältöön

Turvallisuuskumppanit ChemBio-messuilla 27.-28.3.2019

ChemBio Finland, kemian ja bioalan tärkein kohtaamispaikka, kokoaa alojen asiantuntijat, ammattilaiset, opettajat ja opiskelijat Helsingin Messukeskukseen 27.-28.3.2019. Ohjelmassa on kymmeniä seminaareja ja messuilla kaikkiaan yli sata näytteilleasettajaa. Turvallisuuskumppanit nostavat turvallisuusosaamisen merkityksen puheenaiheeksi osastolla 2e61.

ChemBio-tapahtuman teemoja  ovat kiertotalous, ympäristökemia, elintarvikekemia, energia, terveysteknologia, turvallisuus, tekoäly ja muovit. Paikalla on huippupuhujia. Suomalaisten Kemistien Seuran juhlaseminaarissa esiintyy kolme kemian nobelistia. Tapahtuman ohjelma löytyy osoitteesta https://chembio.messukeskus.com/

Yhteisosastolla kehitetään turvallisuusosaamista 

Mitä turvallisuusosaaminen on? Mitä voisimme tehdä osaamisen vahvistamiseksi? Mikä olisi meidän yhteistyömallimme?  Turvallisuuskumppani -osastolla 2e61 on mahdollisuus pohtia erityisesti nuorten tulevien ammattilaisten turvallisuusosaamista, ja miten sitä kehitetään paikallisesti oppilaitosten ja yritysten yhteistyönä. Yhteisosastolla ovat mukana Opetushallitus, Työturvallisuuskeskus, Kemianteollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry, Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry sekä opiskelijajärjestöt SAKKI ry ja OSKU ry. 

Osastolla voi myös antaa turvallisuuslupauksia, valita eri tehtäviin henkilösuojaimia ja kertoa oma mielipide turvallisuuskysymyksiin äänestyskoneella.  Esiintyminen on osa Turvallisuuskumppani -yhteistyöhanketta, ja kemianteollisuudessa osa Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa. Sosiaalisessa mediassa Turvallisuuskumppanin löytää aihetunnisteilla #turvallisuuslupaus ja #turvallisuuskumppani.
Lisätietoja Turvallisuuskumppani-hankkeesta. 

ChemBio Finland 2019 -tapahtuma on osallistujille maksuton. Sisäänpääsy edellyttää kuitenkin rekisteröitymistä, ja voit tehdä sen etukäteen osoitteessa https://chembio.messukeskus.com/