Hyppää sisältöön

Mona Jeulonen, Orion: Kesän kohokohtina itsensä haastaminen ja huippukollegat

Tänä kesänä olen päässyt työskentelemään Orionilla Faasi1-ohjelmassa HR-Traineena. Työtehtäviini kuuluvat Faasi1-traineeohjelman tapahtumien koordinointi, työnantajabrändäys, erilaiset kehitysprojektit ja rekrytoinnin avustavat tehtävät.

Minut on otettu lämpimästi mukaan Talent Acquisition Services -tiimimme, ja olen päässyt haastamaan itseäni uuden äärellä rautaisen ammattitaitoisten työkavereideni tuella. Koen, että olen saanut vastuulleni mielenkiintoisia kokonaisuuksia, joissa on huomioitu aiempi osaamiseni ja taitojeni kehittyminen.

Erityisen motivoivaa on ollut se, että koen saavani työskennellä myös niiden kiinnostuksen kohteideni ja vahvuuksieni parissa, joita olen tuonut kesän aikana tiimillemme esille! Olen opiskellut HR-alaa neljä vuotta Aalto Yliopiston kauppakorkeakoulussa. Sivuaineena olen lukenut psykologiaa, ja ilokseni olen päässyt hyödyntämään molempien alojen osaamistani tämän kesän aikana.

Koen, että lääkeala ja Orion tarjoavat erittäin monipuolisia ja haasteellisia uramahdollisuuksia monen eri alan osaajille – nuorille ja kokeneille. Meitä faasilaisia on tänäkin vuonna noin neljäkymmentä, ja työskentelemme hyvinkin toisistaan poikkeavissa työtehtävissä Orionin eri organisaatioissa rahoituksesta tutkimukseen. Itselleni kesän huippukohtia ovat ehdottomasti olleet yhteiset Faasi1-tapahtumamme, joissa me faasilaiset olemme päässeet tutustumaan toisiimme. Lisäksi korvaamattoman arvokkaalta on tuntunut kaikille faasilaisille kuuluva mentorointiohjelma, jossa olen päässyt pohtimaan omaa uraidentiteettiäni ja tulevaisuuden uratavoitteitani yhdessä kokeneen ja inspiroivan Orionilaisen kanssa.

Onneksi kesä on vasta puolillaan, sillä aika on kulunut todella nopeasti, ja on vielä paljon asioita, joita haluan tämän kesän aikana kokea Orionilla!

Kesäterkuin,

Mona Jeulonen

Mona Jeulonen

HR-Trainee, Orion