Hyppää sisältöön

Hanna Sjöberg, Mirka: Min tredje sommar på Mirka

Jag heter Hanna Sjöberg är 21 år och har i sommar arbetat på Mirka, ett internationellt företag inom slipteknologi, som är en del av KWH-koncernen.

Jag studerar vid Yrkeshögskolan Novia till byggnadsingenjör, med inriktning konstruktion. Till hösten påbörjar jag mitt fjärde och sista studieår.

Detta blir min tredje sommar på Mirka. Jag har arbetat i produktionen, men även fått äran att vara arbetsledare åt sommarjobbare i åldrarna 16-17 år.

Arbetsuppgifterna har varit varierande och givande. I produktionen har jag arbetat med att färdigställa ordrar på slipmaterial. Som arbetsledare har jag främst arbetat med planering av arbetsuppgifter och handledning åt sommarjobbare, samt med olika kontorsuppgifter. Att få möjligheten att arbeta både i produktionen och som arbetsledare har gett mig en god inblick i Mirka som företag, samt att jag fått många nya erfarenheter och kontakter.

Mirka som arbetsplats har bidragit med många positiva intryck, fin arbetsgemenskap och värdefulla erfarenheter. Jag rekommenderar Mirka som arbetsplats åt andra.

Hanna Sjöberg

Sommarjobbare, Mirka