Uusia kemistijäseniä Suomalaiseen Tiedeakatemiaan

Uutiset | 15.09.2020

Suomalaisen Tiedeakatemian jäseniksi kutsutaan ansioituneita ja yleisesti arvostettuja kotimaisia ja ulkomaisia tieteentekijöitä laajasti tieteen eri aloilta. Uusien jäsenien joukossa on useita ansioituneita kemistejä.

Suomalaiseen Tiedeakatemian matemaattis-luonnontieteelliseen osastoon kutsuttiin kaikkiaan 25 uutta jäsentä. Kemian alalta jäseniksi kutsuttiin kemian professori Karoliina Honkala Jyväskylän yliopistosta, materiaalikemian ja kemiallisen analyysin professori Carita Kvarnström Turun yliopistosta, biomolekulaaristen materiaalien professori Markus Linder ja puunjalostuksen kemian professori Tapani Vuorinen Aalto-yliopistosta ja farmaseuttisen kemian professori Jari Yli-Kauhaluoma Helsingin yliopistosta.

Uusiksi jäseniksi kutsuttiin myös lääketieteellisen biokemian professori Klaus Elenius Turun yliopistosta sekä lääketieteellisen systeemibiologian professori Jussi Taipale Helsingin yliopistosta. 

Lue lisää Suomalaisen Tiedeakatemian uutisessa. 

Katso myös
Uutiset | 24.09.2020

Verk­ko­kurs­si Luon­non­tie­teet nyt ja tu­le­vai­suu­des­sa: Ke­mia tie­tee­nä ja yh­teis­kun­nas­sa

Blogit | 21.09.2020

Anni Siltanen: Budjettiriihestä ja osaamisasioista

Kannanotot | 21.09.2020

Kumiteollisuus ry:n ja Muoviteollisuus ry:n lausunto luonnoksesta opetus- ja kulttuuriministeriön asetukseksi ammatillisen koulutuksen rahoituksen laskentaperusteista

Kannanotot | 21.09.2020

Kemianteollisuus ry:n ja Teknologiateollisuus ry:n lausunto luonnoksesta opetus- ja kulttuuriministeriön asetukseksi ammatillisen koulutuksen rahoituksen laskentaperusteista

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna