Miika Valtosesta Kemianteollisuuden vuoden 2021 #kesäkatalyytti

Uutiset | 16.03.2021

Miika Valtonen on valittu historian viidenneksi, kesän 2021 Kemianteollisuuden kesäkatalyytiksi eli viestinnän ja vaikuttamisen kesätyöntekijäksi.

Miika opiskelee Itä-Suomen yliopistossa Joensuun kampuksella mm. yhteiskuntatieteitä ja kirjoittaa parhaillaan kandia työelämän murroksesta. Miika tuo kesäkatalyyttien sarjaan hienon täydennyksen ja on ensimmäinen kesäkatalyytti, jolla on työkokemusta myös prosessiteollisuudesta - kesätöistä operaattorina Metsä Boardin kartonkitehtaalla.

− Odotan jo innolla tulevaa kesää ja mahdollisuutta päästä työskentelemään kanssanne ja tutustumaan teihin kaikkiin. Odotan myös mielenkiinnolla tilaisuutta päästä tutustumaan Kemianteollisuus ry:n jäsenyrityksiin ja koko kemianteollisuuteen toimialana, kertoo Miika Valtonen.

− Kesäkatalyytti on ainutlaatuinen kesätyö, jossa ei tulla tuuraamaan ketään. Tavoitteemme on avata ovia, auttaa eteenpäin, tutustuttaa toimialaan, tehdä yhdessä ja oppia itsekin siinä sivussa. Kesäkatalyytit ovat vuosi toisensa jälkeen yllättäneet iloisesti, olleet aivan timanttisia, sanoo johtaja Susanna Aaltonen.

− Saimme ennätysmäärän hakemuksia. Lämmin kiitos vielä kaikille hakijoille kiinnostuksesta alaa ja kesäkatalyytin tehtävää kohtaan. Teistä useimmista olisi varmasti tullut loistavia kesäkatalyyttejä.

Kemianteollisuuden aiemmat kesäkatalyytit ovat Riina Kasurinen, Eveliina Kunttu, Nestori Lautanala ja Onerva Aalto.

Kemianteollisuus työllistää vuosittain noin 3000 kesätyöntekijää. Kemianteollisuuden kesätyölaskuri kertoo kokonaisluvun ja laskuriin mukaan ilmoittautuneet yritykset.

Lisätiedot

Kemianteollisuus ry, Susanna Aaltonen, johtaja, Viestintä, 040 593 4221

Katso myös
Uutiset | 24.03.2021

ChemBio 2021: runsas kattaus maksuttomia verkkoseminaareja

Uutiset | 10.03.2021

Tuomas Tikka asiantuntijaksi Kemianteollisuuden Vastuullisuus-tiimiin

Uutiset | 09.03.2021

Kemianteollisuus ry:lle Suomen innostavimmat työpaikat 2020 -tunnustus

Uutiset | 16.02.2021

Manu Salmi: Kilpailukyvyn ja osaavan työvoiman varmistaminen ovat kemianteollisuuden ydinasioita

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna