KiiltoClean ehdolla Suomen Aktiivisimmaksi Työpaikaksi

Uutiset | 14.12.2018

Hygienia- ja puhtausratkaisujen toimittaja KiiltoCleanilla henkilöstön liuikuntatoimintaan satsataan kunnolla. KiiltoClean on ehdokas Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -tunnustuksella edistetään henkilöstöliikunnan kulttuuria osana työhyvinvointia ja tuetaan työyhteisöjen hyvinvointia terveyttä edistävällä liikunnalla. Tunnustus on jaettu vuodesta 2006.

Vuoden 2018 Suomen Aktiivisin Työpaikka valitaan työpaikoista, jotka ovat tehneet Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksen kuluneen vuoden aikana. Ehdokkaat tunnustuksen saajaksi ovat KiiltoClean, Nokia ja Vakuutuskeskus. 

KiiltoCleanilla on todellakin satsattu liikuntaan. Työpaikoilla on useita omia viikoittaisia kuntoilu- ja liikuntavuoroja ja kaikilla työntekijöillä on käytössään liikuntaetu. Tämän lisäksi työnantaja maksaa osallistumisen noin 15 nimettyyn kuntoilutapahtumaan. KiiltoClean järjestää myös omia liikunnallisia tapahtumia ja turnauksia.

KiiltoCleanin yhteisissä tilaisuuksissa on usein mukana liikunnallinen osuus tai tietoisku. Yhtiö on myös kouluttanut työntekijöistään erityisiä liikunta-aktivaattoreita, jotka tukevat muiden työntekijöiden liikunnan harrastamista, viestivät työnantajan liikuntaryhmistä ja vetävät taukoliikuntaa. KiiltoClean on järjestänyt kaikille työntekijöille avoimia kuntotestejä ja  luentoja muun muassa liikunnasta, hyvästä ravitsemuksesta ja palautumisesta.

Suomen Aktiivisin Työpaikka palkitaan 17.1.2019 Urheilugaalassa.

Lue Suomen Aktiivisin Työpaikka 2018 tiedote. 

Katso myös
Uutiset | 11.05.2021

Kemianteollisuus on osa maailman suurinta etäTET-jaksoa marraskuussa

Blogit | 10.05.2021

Jaana Neuvonen: Palkitsemisella on voimakkaampi vaikutus kuin kontrollilla

Uutiset | 05.05.2021

Vientiteollisuuden raportti kokoaa paikallisen sopimisen käytäntöjä ja mahdollisuuksia

Blogit | 16.04.2021

Sampo Pehkonen: STM:n idea palkka-avoimuudesta ei huomioi EU:n direktiiviehdotusta tai taloudellisia vaikutuksia

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna