Kemianteollisuus ja Energiateollisuus mukana Maailman suurimmassa etäTETissä yhteisvoimin

Uutiset | 22.06.2022

Maailman suurin etäTET järjestetään toisen kerran marraskuussa 2022. Tänä vuonna Kemianteollisuus ry ja Energiateollisuus ry yhdistävät voimansa kertoakseen nuorille maailmaa muuttavien alojen mahdollisuuksista.

Kemianteollisuus ry ja Energiateollisuus ry osallistuvat etäTETiin yhteisellä päivällä 22.11. Tuolloin nuoret pääset oppimaan, miten vastuullisuus, kestävä kehitys ja kiertotalous ovat osa yritysten arkipäivää ja miten kemian ja energian aloilla luodaan ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Päivän aikana tutustutaan yritysesimerkkeihin ja uratarinoihin sekä kuullaan, miten monipuolisia työmahdollisuuksia tarjolla on.

EtäTET tutustuttaa yläasteen ja toisen asteen opiskelijat eri toimialojen tarjoamiin työllistymismahdollisuuksiin ja urapolkuihin. Ensimmäisen, vuonna 2021 järjestetyn, etäTETin saaman suosion myötä etäTET-jaksosta luotiin pysyvä lisä perinteisen TET-jakson rinnalle.

Katso myös
Kesä kemiassa -blogit | 23.06.2022

Ida Tarko, Bayer: Juuri oikeanlaista kemiaa Bayerilla

Blogit | 20.06.2022

Tulevaisuuden työelämä tehdään kestävästä kehityksestä, innovaatiosta, hyvästä ilmapiiristä ja mielenkiintoisista työtehtävistä

Kesä kemiassa -blogit | 17.06.2022

Amanda Alvesalo: Lintuperspektiiviä suomalaiseen yritysmaailmaan

Uutiset | 17.06.2022

Sovitaan paikallisesti -seminaari Tampereella herätteli ajatuksia avoimuudesta, luottamuksesta ja työhyvinvoinnista