ChemBio 2021: runsas kattaus maksuttomia verkkoseminaareja

Uutiset | 24.03.2021

ChemBio Finland 2021 järjestetään tänä vuonna verkkotapahtumana 28.4.2021. Kemianteollisuus ry ja Suomen Bioteollisuus ry järjestävät yhteistyökumppaniensa kanssa useita seminaareja. Kaikkia seminaareja voi seurata maksutta luomalla itselleen käyttäjätunnuksen tapahtumaan.

Koronapandemian vuoksi ChemBio 2021 järjestetään turvallisena verkkotapahtumana.

Ohjelma koostuu kuudesta webinaarista, joiden aiheina on kestävä liiketoiminta ja vetytalous, vihreä kemia, suomalainen life science, turvallisuus ja alan osaajat.

Kemianteollisuus ry ja Suomen Bioteollisuus ry ovat ChemBiossa vahvasti läsnä.

Suomalainen Life Science-ala koronakriisissä (klo 10-11)
Suomen Bioteollisuus ry:n seminaarissa kuullaan, miten suomalainen life science-ala toimii koronapandemiassa. Seminaarissa puhujina on yritysten, Helsingin yliopiston ja THL:n asiantuntijoita.

Uraseminaari opiskelijoille (klo 11-12)
Kemianteollisuus ry:n, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimun ja Suomen Bioteollisuus ry:n yhteisessä Uraseminaarissa on kiinnostava paneelikeskustelu työnhakuun ja työelämään liittyen. Erityisesti luonnontieteiden alan opiskelijoille suunnatussa seminaarissa kuullaan myös inspiroivia uratarinoita.

Millaisia osaajia hiilineutraali kemianteollisuus tarvitsee? (klo 12-13)
Kemianteollisuuden tavoite on alan hiilineutraalisuus Suomessa vuoteen 2045 mennessä. Millaisia osaajia hiilineutraali kemianteollisuus tarvitsee -seminaarin järjestää Kemianteollisuus ry yhteistyössä Teollisuusliitto ry:n, Ammattiliitto Pro ry:n ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n kanssa. Hiilineutraali kemia on osa kemianteollisuuden Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa. Tapahtumassa esitellään Kemianteollisuus ry:lle tehdyn tulevaisuuden osaamisselvityksen tulokset, joista keskustellaan.

Turvallisuuden uusi normaali: Näkökulmia turvallisuuskentän muutoksiin (klo 13-15)
Yhteiskunnan turvallisuuden tekijät ovat vahvassa muutoksessa. Tilausuudessa avataan näkökulmaa muutoksiin ja paneelissa pohditaan, miten uusi normaali syntyy ja miten se otetaan haltuun. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Kemianteollisuus ry, Suojelu, pelastus ja turvallisuus ry , työ- ja elinkeinoministeriö, sisäministeriö, Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes ja Kemian pooli.

Kaikkia seminaareja voi seurata veloituksetta. Oman käyttäjätilin luominen on välttämätöntä, ja sen voi tehdä hyvissä ajoin ennen 28.4. Tilin voi luoda ja tutustua koko ChemBio-tarjontaan tapahtuman kotisivulla.

Katso myös
Uutiset | 16.03.2021

Miika Valtosesta Kemianteollisuuden vuoden 2021 #kesäkatalyytti

Uutiset | 10.03.2021

Tuomas Tikka asiantuntijaksi Kemianteollisuuden Vastuullisuus-tiimiin

Uutiset | 09.03.2021

Kemianteollisuus ry:lle Suomen innostavimmat työpaikat 2020 -tunnustus

Uutiset | 16.02.2021

Manu Salmi: Kilpailukyvyn ja osaavan työvoiman varmistaminen ovat kemianteollisuuden ydinasioita

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna