Anni Siltaselle Kumiteollisuuden ensimmäinen kunniapalkinto

Uutiset | 15.12.2017

Ensimmäisen Kumiteollisuuden kunniapalkinnon saajaksi on valittu asiantuntija Anni Siltanen Kemianteollisuus ry:sta. Palkinto annettiin toimialan ammatillisen koulutuksen kehittämiseksi luodun Kumitaituri-ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kumitaituri-ohjelma kehitettiin vuonna 2016 yhteistyössä Tampereen ammattioppilaitos Tredun ja kolmen kumialan yrityksen kanssa kumialan vetovoiman parantamiseksi. Ohjelma luo joustavan työssäoppimisen mallin osaksi ammatillista perustutkintoa.

- On hienoa saada tunnustus työstä, jolla konkreettisesti edistetään opiskelijoiden ja yritysten välistä yhteistyötä jo opiskeluvaiheessa. Kumitaituri-ohjelma lisää osaamista ja valmiuksia alalla, jossa ammattitaitoisen työvoiman varmistaminen on elinehto, sanoo Kemianteollisuus ry:n osaamis- ja vetovoima-asioiden asiantuntija Anni Siltanen.  

Kumiteollisuudessa on rohkeasti otettu uusi toimintamalli vastaan ja uskon, että saamme alalle merkittäviä hyötyä osaamisen lisääntymisen kautta,  sanoo Kumiteollisuus ry:n toimitusjohtaja Sami Nikander. 

Kumiteollisuuden kunniapalkinto jaettiin 1. kerran 13.12.2017. Kumiteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja, Reka Kumi Oy:n toimitusjohtaja Martti Aromaa luovutti palkinnon Anni Siltaselle.

Lisätiedot

Kumiteollisuus.fi 

Katso myös
Tiedotteet | 08.04.2021

Ilmasto pelastuu osaamisella − Kuusi hiilineutraaliuteen tarvittavaa strategista kyvykkyyttä ja menestyksen tekijää kemianteollisuudessa

Kannanotot | 26.03.2021

Kemianteollisuuden ja Metsäteollisuuden lausunto luonnoksesta hallituksen esitykseksi eduskunnalle laiksi Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksesta ja siihen liittyviksi laeiksi

Uutiset | 16.03.2021

Oppilaitosten ja yritysten yhteistyö on ammatillisen koulutuksen keskiössä - tarvitaan joustavia malleja ja rahoitusmahdollisuuksia

Uutiset | 15.03.2021

LUMA-keskus Suomi: StarT-Yleisöäänestys 15.3. - 15.4. – Inspiroidu ja äänestä!

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna