Kemianteollisuuden Innovaatiopalkinnon hakuaika on nyt

Tiedotteet | 24.11.2015

Keväällä 2016 jaettavan Kemianteollisuuden Innovaatiopalkinnon haku on käynnistynyt. Joka toinen vuosi jaettavan palkinnon yhteissumma on 20 000 euroa. Palkinto jaetaan nyt neljännentoista kerran.

Palkinto jaetaan kahdessa eri sarjassa. Sarjassa 1 haetaan liiketoiminnallisesti lupaavia keksintöjä ja Sarjassa 2 jo kaupallistettuja ja tuotteistettuja innovaatioita. Hakuaika päättyy 19.2.2016. Palkinnonsaaja tai -saajat julkistetaan vuoden 2016 huhtikuussa Kemianteollisuuden Teemafoorumin yhteydessä.

"Kemia on uudistuva ja dynaaminen tieteenala ja haluamme palkinnolla kannustaa ja tuoda esiin Suomessa tehtävää tutkimusta, keksintöjä ja innovaatioita", sanoo Kemianteollisuus ry:n asiamies Carmela Kantor-Aaltonen.

Edellisen innovaatiopalkinnon voittivat Orion Pharman tutkijaryhmä uudenlaisella Alzheimerin tautiin kehitetyllä lääkeaihiolla sekä PerkinElmerin kehittämä vastasyntyneiden immuunipuutostaudin seulontamenetelmä.

Hakukriteerit
Kilpailuun voivat osallistua yritysten, yliopistojen, tutkimuslaitosten ja organisaatioiden tutkijat ja tutkimusryhmät. Palkintoa haetaan sähköisellä hakemuskaavakkeella osoitteessa www.kemianteollisuus.fi.

Valintakriteerit sekä tietoa aiemmin palkituista innovaatioista löydät samasta osoitteesta. 

 

 

Kemia – osa hyvää elämää

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu

Slideshare:www.slideshare.net/Kemianteollisuusry

Linkedin:http://linkd.in/1g4vUbs

Tilaa uutiskirje:http://bit.ly/1Mk0cTq 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on lähes neljännes. Kemianteollisuuden liikevaihto on 23 miljardia ja se työllistää Suomessa suoraan 34 000 henkilöä.

Lisätiedot

Carmela Kantor-Aaltonen, carmela.kantor-aaltonen (at) kemianteollisuus.fi, puh 050 4045166

Katso myös
Uutiset | 31.01.2017

Turun biokaasulaitoksen laajennukselle hallituksen kärkihanketuki

Uutiset | 26.01.2017

Muovit mahdollistavat uuden ihmeellisen elektroniikan

Uutiset | 05.01.2017

Nokian Renkaiden uutuusrenkaat hyödyntävät ainutlaatuista nastateknologiaa

Uutiset | 20.12.2016

Neste toimittaa vähärikkistä polttoainetta Viking Linelle

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna