#Kemia100 kertoo Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi 100 tarinaa siitä, mitä hauskaa ja hyödyllistä kemia, kemian keksinnöt ja kemianteollisuudessa työskentelevät ovat tuoneet suomalaisten elämään.

Työ ympäristön hyväksi kiehtoo

#Kemia100 | 04.10.2017

Riikka Timonen on ympäristötekniikan diplomi-insinööri, jolla on myös Executive MBA -tutkinto. Teknillinen ja kaupallinen koulutus on hyvä yhdistelmä nykyisessä työssä, jossa hän vastaa Kemiran vesikemikaalien markkinoinnista kunnallisille ja teollisille asiakkaille Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella.

- Markkinoinnissa on tunnettava tuotteiden tekniset ominaisuudet ja sovelluskohteet ja ymmärrettävä, minkälaista arvoa syntyy asiakkaan prosessissa ja miten tarjonta hinnoitellaan. On myös hahmotettava nykyiset ja tulevat asiakastarpeet sekä miten vastaamme niihin parhaiten.

Timosen markkinoimilla kemikaaleilla puhdistetaan jäte- ja juomavettä. Niitä käytetään myös esimerkiksi jätevedestä syntyvän lietteen käsittelyyn ja biokaasun valmistukseen.

- On kiehtovaa olla mukana bisneksessä, joka hyödyttää ympäristöä ja parantaa sen tilaa.

(Valokuva: Matti Remes) 

Katso myös
Uutiset | 12.05.2021

Kemianteollisuus, Muoviteollisuus ja jäsenyrityksiä ovat mukana Maskiton Meri -kampanjassa: Pidetään huolta kansallisaarteistamme - luonnosta ja vesistöistä

Uutiset | 29.04.2021

ChemBio Finlandin tallenteet katsottavissa

Uutiset | 20.04.2021

ChemBio 2021: runsas kattaus maksuttomia verkkoseminaareja

Uutiset | 02.03.2021

Suomen paras hajajätevesikunta 2020 -kilpailu loppusuoralla

Avaa kuvapankki

Tilaa uutiskirje

Mediayhteys

Susanna Aaltonen
Johtaja, Viestintä
Mediayhteydet, toimialatieto ja -brändi, Kemianteollisuuden viestintävaliokunta

+358 40 593 4221

susanna.aaltonen­@kemianteollisuus.fi

@AaltonenSusanna