Juttusarjat 

30 vuotta kädenjälkiä

Kemianteollisuuden vastuullisuusohjelma Responsible Care käynnistettiin Suomessa vuonna 1992. Omaehtoiseen ohjelmaan on sitoutunut noin sata kemianteollisuuden yritystä. Yritykset ovat sitoutuneet jatkuvaan kehittämiseen, hyvien käytäntöjen jakamiseen ja vuosittaiseen raportointiin.

Juttusarjassa julkaistaan juhlavuonna haastatteluja ihmisistä, jotka ovat olleet tai ovat parhaillaan vastuullisuuden ja kestävän kehityksen kanssa tekemisissä. 

Hiilineutraali kemia

Tavoitteenamme on hiilineutraali kemianteollisuus. Nämä ovat kertomuksia siitä, mitä tuon tavoitteen saavuttamiseksi on tehty.  

Digitalisoituva kemia

Digitalisaatio on yrityksille valtava mahdollisuus ja myös haaste. Kemianteollisuus ry virittää yritysten digitalisoitumisen tueksi keskustelua hyvistä käytännöistä ja kannustaa hyödyntämään tarjolla olevia palveluita ja verkostoja. Katso esimerkeistä, miten digitaalisuutta jo hyödynnetään kemianteollisuuden yrityksissä. 

Kemian start-upit

Kemianteollisuudessa uusi syntyy useimmiten vanhan kylkeen ja osaksi olemassaolevaa ekosysteemiä. Muitakin esimerkkejä on.
Tässä Startup -sarjassa kerromme kiinnostavista nuorista ja kasvunälkäisistä yrityksistä. 

#Kemia100

#Kemia100 kertoo Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi 100 tarinaa siitä, mitä hauskaa ja hyödyllistä kemia, kemian keksinnöt ja kemianteollisuudessa työskentelevät ovat tuoneet suomalaisten elämään.

Tieteen tekijät

Sarjassa suomalaiset tutkijat kertovat työstään ja niistä ratkaisuista, joiden avulla vastataan moniin tulevaisuuden haasteisiin.