Jaana Neuvonen: Nopeat ja näyttävät käänteet

Blogit | 16.08.2017

Nopeat ja näyttävät käänteet kuuluvat työmarkkinoihin. Lähdin kesän korvilla yritysmaailmaan Murata Electronics Oy:n palvelukseen oppimaan liiketoimintanäkökulmaa ja henkilöstöhallinnon arkea ja nyt palaan takaisin tätä kokemusta rikkaampana ja valmiimpana palvelemaan Kemianteollisuuden jäsenyrityksiä.

Yritysmaailmassa asiat ratkaistaan paikallisesti yrityksen lähtökohdista eikä elämä pyöri työmarkkinajärjestöjen ympärillä. Meidän roolimme järjestönä on mahdollistaa jäsenyritystemme kilpailukyvyn kasvu, tarjota vaikuttamiskanavia ja olla aktiivisia yritykseen päin tarjoten ratkaisuehdotuksia.  

Nopeita ja näyttäviä käänteitä odotetaan varmasti syksyn työmarkkinakierroksellakin, jossa kierrokset tuntuvat kasvavan sitä mukaa kuin talous elpyy. Kun kasvu on vielä oraalla, ei ole vielä aika korjata satoa, vaan lannoittaa, hoitaa ja huolehtia siitä, että kasvu lähtee todenteolla vauhtiin ja sadosta pääsee nauttimaan mahdollisimman moni.

On hienoa palata oman sydämensä luo ja olla mukana tukemassa Kemianteollisuuden jäsenyritysten kannattavaa kasvua.

Jaana Neuvonen
Johtava asiantuntija, Työelämä

Katso myös
Tiedotteet | 15.11.2021

Palkkojen pakkojulkisuus vaarantaisi työntekijöiden yksityisyydensuojan sekä uhkaisi yritysten tuottavuutta ja kilpailukykyä

Uutiset | 04.11.2021

EK: n Uudistuva työelämä-sarja: Borealiksella kaikki lähtee luottamuksesta

Uutiset | 02.11.2021

Kemianteollisuus aloittaa neuvottelut

Blogit | 01.11.2021

Henriikka Mastokangas: Nuoret haluavat tehdä merkityksellistä työtä