Carmela Kantor-Aaltonen: Kemianteollisuuden Innovaatiopalkinto kannustaa ja tuo näkyvyyttä - haku on nyt

Blogit | 14.12.2015

Kemianteollisuuden Innovaatiopalkinto palkitsee yrityksiä ja tieteentekijöitä hyvästä työstä ja tuo innovaatioille näkyvyyttä. Juuri nyt on aika hakea Innovaatiopalkintoa.

Kemianala on dynaaminen ja uutta luova ala, joka kehittää jatkuvasti uusia keksintöjä ja innovaatioita. Uudet kemianalan tuotteet vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme ja parantavat elämänlaatuamme.

Kemianteollisuus ry haluaa Innovaatiopalkinnolla kannustaa, tuoda esiin ja palkita uusia keksintöjä ja innovaatioita. Palkinnon hakuun voivat osallistua yritykset, tiedeyhteisöt, oppilaitokset tai yksittäiset henkilöt. Ratkaiseva tekijä on innovaatio, joilla on merkitystä ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Minkälaisia innovaatioita haemme? Kyse voi olla esimerkiksi uusista, kustannustehokkaammista kemiallisista prosesseista, joilla tuotetaan ympäristöystävällisempiä tuotteita. Kyseessä voi olla uusi tapa yhdistää erilaisia teknologioita tai luova ja moderni lähestymistapa soveltaa kemiaa. Etsimme innovaatioita, joilla on sekä liiketoiminnallista potentiaalia että yhteiskunnallista vaikuttavuutta.  

Palkintoa voi hakea kahdessa sarjassa. Sarja 1 keskittyy liiketoiminnallisesti lupaaviin keksintöihin ja sarja 2 jo kaupallistettuihin innovaatioihin. Yhteissummaltaan 20 000 euron palkinto jaetaan Kemianteollisuuden Teemafoorumissa huhtikuussa 2016. Innovaatiopalkintoa voi hakea 19.2.2016 asti.

Kilpailun edelliset voittajat, hakukaavakkeen ja kilpailun säännöt löydät täältä

Onnea ja inspiraatiota kilpailuun! 

Carmela Kantor-Aaltonen
Kemianteollisuus ry:n yliopistoyhteistyöstä ja Kemianteollisuuden Innovaatiopalkinnosta vastaava asiamies.

Katso myös
Uutiset | 31.01.2017

Turun biokaasulaitoksen laajennukselle hallituksen kärkihanketuki

Uutiset | 26.01.2017

Muovit mahdollistavat uuden ihmeellisen elektroniikan

Uutiset | 05.01.2017

Nokian Renkaiden uutuusrenkaat hyödyntävät ainutlaatuista nastateknologiaa

Uutiset | 20.12.2016

Neste toimittaa vähärikkistä polttoainetta Viking Linelle