Hyppää sisältöön

Työelämän kemiaa -podcastissa keskustellaan työelämästä, työhyvinvoinnista, turvallisuudesta ja kemian alan mahdollisuuksista

Podcastsarja on Työturvallisuuskeskuksen, Ammattiliitto Pron, Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n, Kemianteollisuus ry:n ja Teollisuusliitto ry:n yhteinen hanke.

Työelämän kemiaa -podcastsarjassa haastatellaan kemian alalla työskenteleviä henkilöitä ja alan opiskelijoita. Kuulemme erilaisia uratarinoita sekä ajatuksia työturvallisuudesta, työhyvinvoinnista ja työelämän tulevaisuudesta.

Podcastia hostaavat palvelutuottaja Ida Rantanen Tekniikan Akateemiset TEK ry:stä ja vastuullisuusasiantuntija Alexandra Peth Kemianteollisuus ry:stä.

– Podcastia oli erittäin mielenkiintoista ja hauskaa tehdä. Mielenkiintoisinta oli tietenkin haastateltavat, jotka veivät mukanaan eri puolelle työelämää sekä Suomea, kertoo Ida Rantanen.

– Käsitykseni työturvallisuudesta ja sen laajuudesta selkeytyi. Oli myös mahtavaa huomata, kuinka suurella sydämellä ihmiset tekevät työturvallisuuden eteen töitä, jatkaa Rantanen.

Kuuntele Työelämän kemiaa -podcast Soundcloudissa ja Työturvallisuuskeskuksen sivuilla.