Hyppää sisältöön

SuomiAreenalla etsitään vastuullisia valintoja: Torivartti MTV-lavalla ti 11.7. klo 14.00

Porissa SuomiAreenan kansalaistoriilla teltalla 12 voi kertoa omat vastuulliset valinnat koko tapahtumaviikon ajan. Tiistaina valintoja käsitellään myös torivartissa.

 
Kemianteollisuuden kestävän kehityksen vastuullisuusohjelma Responsible Carea on toteutettu Suomessa 25 vuoden ajan. Juhlavuonna etsitään ja esitellään vastuullisia valintoja. Vastuullisuus on suuria ja pieniä tekoja, jotka tehdään joka päivä uudelleen.
 
Mikä on sinun vastuullisuusvalintasi – tai tekosi tänään? Mitkä teot luovat kestävää tulevaisuutta? Mitä voimme tehdä yhdessä?
 
Kemianteollisuus ry koordinoi Responsible Care-ohjelman toteutusta Suomessa. TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry ovat mukana ohjelman seurannassa ja kehittämisessä. SuomiAreenan kansalaistorin teltalla 12 voi koko SuomiAreena-viikon ajan kertoa omista vastuullisista valinnoista. Tervetuloa! 
 
Tiistaina 11.7. klo 14.00 -14.15 MTV-lavalla (Kauppatori, Yrjönkatu) etsitään myös vastuullisia valintoja. Puhujina ovat 4H-liiton toimitusjohtaja Tomi Alakoski, Filosofian Aketemian toimitusjohtaja Karoliina Jarenko ja Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi.