Hyppää sisältöön

Sini Koskenseppä ja Laura Peräsalo Kemianteollisuuden viestintään asiantuntijoiksi

Kemianteollisuuden viestintään asiantuntijoiksi on nimitetty Sini Koskenseppä ja Laura Peräsalo. Molemmat aloittavat uusissa töissään elokuun aikana.

Sekä Koskensepällä että Peräsalolla on vahva mediatausta sekä toimittajana että esimiestehtävissä. Koskenseppä on työskennellyt mm. Yleisradiossa ja Bauer Medialla ja viimeisimpänä NRJ Finlandilla ohjelmapäällikkönä. Koskensepällä on yli 20 vuoden kokemus media-alalta. Koskenseppä opiskeli yliopistossa kansainvälistä liiketoimintaa ja markkinointia. Peräsalo työskentelee parhaillaan Iltalehdessä uutispäällikkönä. Peräsalolla on yli 10 vuoden kokemus media-alalta. Peräsalo on yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineenaan tiedotusoppi.

– Olen iloinen, että pääsen työskentelemään Suomen viennin kannalta merkittävän teollisuuden alan puolesta. Erottuvalla ja aktiivisella viestinnällä pystymme parantamaan kemianteollisuuden alan yritysten toimintaympäristöä, sanoo Peräsalo.

– Kemia mahdollistaa meille päivittäin hyvän elämän ja on olennaisesti ratkaisemassa monia globaaleja haasteita. On hienoa ja innostavaa päästä osaksi Kemianteollisuuden tiimiä kehittämään vaikuttavaa viestintää ja tekemään edunvalvontatyötä merkittävällä teollisuuden toimialalla, sanoo Koskenseppä.

Kemianteollisuuden viestintäjohtaja Juha Vainio sanoo olevansa todella innoissaan, kun viestinnän tiimi ja koko järjestö vahvistuu kahdella kokeneella ja meritoituneella tekijällä, joiden positiivinen ja hyvä asenne tekivät erityisen vaikutuksen haastatteluissa.

– Sekä Lauralla että Sinillä on erinomaiset media- ja yhteiskuntasuhdeverkostot ja hyvä ymmärrys strategisesta viestinnästä. Näille taidoille on kysyntää edunvalvonta- ja työmarkkinatoiminnassamme. Toivotan Lauran ja Sinin lämpimästi tervetulleiksi tekemään maailmaa muuttavia töitä.