Hyppää sisältöön

Satavuotias Kiilto – aktiivinen ja innostava työpaikka

Tänä vuonna sata vuotta täyttävässä Kiillossa panostetaan voimakkaasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja kouluttamiseen. Tulokset ovat konkreettisia. Kiilto on hiljattain palkittu sekä innostavuudestaan että aktiivisuudestaan työpaikkana. Miten se tehdään?

Kiillon julkaisemassa uutisessa korostetaan hyvien tulosten taustalla olevan määrätietoista kehitystyötä ja halua jatkuvasti parantaa. Henkilöstön ajatuksia ja näkemyksiä kuunnellaan ja ne huomioidaan päätöksenteossa. 

Kiillolla osataan arvioida luontevasti mennyttä sataa vuotta, mutta katse on kohdistettu tulevaisuuteen ja visoon 2080. Koulutusohjelmilla työpäiviin tuodaan uusia  tehoja ja toimintamalleja. Oman työn hallintaa tuetaan ja samalla kannustetaan tekemään asioita uusilla tavoilla. Uteliaisuus ja innostuneisuus palkitaan ja ammatillista kehitystä tuetaan. 

Kiillolla yksi toiminnan kulmakivi on Sinä voit vaikuttaa. Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus ja velvollisuus yhteisen toimintakulttuurin kehittämiseen.Tätä vahvistettiin vuonna 2018 henkilöstölle järjestetyllä Filosofian Akatemian verkkovalmennuksella. 

Henkilöstötutkimus on erinomainen työkalu työntekijäkokemuksen seuraamiseen, arviointiin ja kehittämiseen. Tämän vuoden tuloksista Kiilto on poiminut yhdeksi merkittäväksi kehityskohteeksi työn stressaavuuden vähentämisen. 

Lue koko juttu Kiillon verkkosivulla.