Hyppää sisältöön

SAK: Logstor on keski-Suomen esimerkillinen yritys

SAK Keski-Suomen aluetoimikunta palkitsi vuoden esimerkillisenä yrityksenä Saarijärvellä toimivan Logstor Finland Oy:n. Valintaperusteena on yhtiön aktiivinen viestintä johdon ja henkilöstön välillä.

Logostor Finland Oy:n Saarijärven yksikkö valmistaa kaukolämpö-, kaukokylmä- ja teollisuusputkistoja. Se on esieristettyjen putkistojen johtava valmistaja maailmassa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 80 työntekijää. Logostor Finland Oy kuuluu kansainväliseen Logstor-konserniin. 

Esimerkillisen yrityksen palkintoperusteluissa kiitetään erityisesti Logstorin Saarijärven yksikön avointa viestintäkulttuuria johdon ja henkilösötn välillä. Asioista kerrotaan jo valmisteluvaiheessa, jolloin vaikeitakin asioita voidaan yhdessä pohtien käsitellä ja etsiä parhaiten toimivia ratkaisuja. Tiukassa kilpailutilanteessa on pystytty jopa rekrytoimaan lisää työntekijöitä

Esimerkillisen yrityksen palkitsemisella nostetaan esiin yrityksiä tai työpaikkoja, joissa työnantajan ja työntekijöiden yhteistoiminta on poikkeuksellisen toimivaa. 

Logstor Finland on Kemianteollisuus ry:n ja Muoviteollisuus ry:n jäsenyritys. 

Lue lisää SAK:n kotisivulla.