Hyppää sisältöön

Sai Li ja Anna-Liina Lehtimäki: Uusi vuosi, uudet kurssit ja uudet virat

Joulu tuli ja meni niin, että huhhuijjaa! Meidän kahden tupsuvuosi on mennyt hurjaa tahtia eteenpäin ja syksyn harmaus on jäänyt kauas taakse. Opiskelut palkittiin opintopisteillä, joita emme uskoneet saavamme vielä laskuharjoituksia ja tenttiä tehdessä. Haasteita on riittänyt pitkin syksyä, mutta meillä on ollut aikaa myös harrastuksille ja kahvitteluhetkille toistemme luona.  

Uusi vuosi toi mukanaan tietysti uudet kurssit, mutta niiden lisäksi myös Puunjalostajakillan raativirat. Raati on meidän kiltamme hallitus, jossa pyrimme järjestämään kiltalaisille toinen toistaan hauskempia tapahtumia sekä ajamaan opiskelijoiden etuja. Altsu toimii ulkovastaavana ja Sai excursiomestarina. Virat poikkeavat toisistaan paljon. Altsu pyrkii toimimaan ulkomaalaisten vaihto- ja tutkinto-opiskelijoiden tukena ja Sai järjestää yritysvierailuja kiltalaisille. Raatimme koostuu upeista persoonista ja odotamme tulevaa vuotta suurella innolla.

Tähän aikaan vuodesta vilkkain puheenaihe opiskelijoiden keskuudessa on kesätyöt. Metsäteollisuuden yritykset avaavat hakujärjestelmänsä joulukuun ja tammikuun aikana. Me kaksi olemme päivittäneet ansioluetteloamme uusilla kokemuksilla. Toivottavasti tänä vuonna käy yhtä onnekkaaksi kuin viime vuonna, ja saisimme molemmat koulutustamme vastaavan kesätyöpaikan.

Sai Li ja Anna-Liina Lehtimäki

Olemme Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulun toisen vuoden opiskelijoita.