Hyppää sisältöön

Pharmatestille Responsible Care on työväline ja kirittäjä vastuullisuudessa

Turkulainen Pharmatest on prekliinisiä lääkeaineiden tehokkuustutkimuksia tarjoava tutkimuspalveluyritys. Sen asiakkaita ovat lääketeollisuuden toimijat ja akateemiset tutkimusryhmät. Liikevaihdosta yli 95% tulee viennistä. Pharmatestin tutkimusalueita ovat onkologia ja luumallit, ja onkologian erikoisosaamista ovat luun metastaasimallit. Viime aikoina Pharmatest on panostanut erityisesti immunoonkologiaan sekä isotooppihoitotutkimuksiin. Pharmatest on myös uusin yritys, joka on liittynyt kemianteollisuuden Responsible Care -vastuullisuusohjelmaan.

– Toimintamme laajentuessa ja henkilöstöluvun kasvaessa olemme tiedostaneet yhä vahvemmin tarpeen panostaa jatkuvaan kehitykseen, jonka tueksi olemme hakeneet erilaisia apukeinoja. Kemianteollisuus ry:n jäseninä tuntui luonnolliselta liittyä Responsible Care -ohjelmaan, sanoo Pharmatestin Quality Assurance Manager Kati Rauva.

Mitä odotuksia Pharmatestillä on ohjelmaan liittymisestä?

– Responsible Care -ohjelman avulla meillä on tulevaisuudessa mahdollisuus seurata kehitystämme mm. työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin alueilla. Ajatuksena on myös, että ohjelma tarjoaa meille apuvälineen luoda entistä parempia työkaluja toimintamme kehittämiseksi.

Liittyminen Responsible Care-ohjelmaan velvoittaa yritystä esimerkiksi monenlaiseen raportoimiseen. Samalla Responsible Care on kilpailuvaltti.

– Ajattelimme liittää Responsible Care –ohjelman logon nettisivuillemme. Lisäksi teemme uutisen nettisivuille, jossa kerromme, mikä Responsible Care –ohjelma on ja mitä se meille merkitsee. Meillä on paljon asiakkaita, joille vastuullisuus on yhtä tärkeää kuin meille.

Lisätietoja

Lisätietoja Pharmatestista:

www.pharmatest.com

 

Lisätietoja kemianteollisuuden vastuullisuusohjelmasta Responsible Care:

https://www.kemianteollisuus.fi/fi/vastuullisuus/responsible-care/