Hyppää sisältöön

Oletko sinä seuraava Innovaatiopalkinnon voittaja? Haku on nyt auki!

Fortumin ajoneuvojen akkuja hyödyntävä kierrätysteknologia, UPM:n nanoselluloosa, Nesteen biopolttoaine ja Orion Pharman lääkkeet eturauhassyövän ja Alzheimerin hoitoon. Nämä uraauurtavat ratkaisut ovat voittaneet Kemianteollisuuden Innovaatiopalkinnon. Oletko sinä seuraava?

Onko kemian alan keksinnölläsi kaupallista potentiaalia tai löytyykö yrityksesi innovaatio jo markkinoilta? Etsimme nyt pieniä ja suuria innovaatioita.

Kemianteollisuuden 30 000€:n suuruinen Innovaatiopalkinto jaetaan joka toinen vuosi alan toimijoille, joiden työn tuloksena on syntynyt maailmaa muuttava keksintö. Palkinto on hieno mahdollisuus niin yrityksille, yliopistoille kuin tutkimuslaitoksillekin tehdä työtään näkyväksi ja kilpailla merkittävästä rahasummasta työnsä kehittämiseen.

Innovaatiopalkinnon tarkoituksena on kannustaa alan toimijoita luomaan ja kehittämään uusia tuotteita ja palveluita, jotka ovat merkityksellisiä ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnille. Haluamme rohkaista kaikkia alan toimijoita osallistumaan, sillä jokainen innovaatio on tärkeä.

Haku on nyt auki kahdessa sarjassa:

Sarja 1: liiketoiminnallisesti lupaavat keksinnöt

Sarja 2: kaupallistetut innovaatiot

Finalistit ja voittajat valitsee Kemianteollisuus ry:n innovaatioryhmä. Kilpailuun osallistumisen määräaika on 30.3.2024

Lisätietoja ja hakuohjeet täältä.

Jos sinulla on kysyttävää palkinnosta tai kilpailun säännöistä, ota rohkeasti yhteyttä.