Hyppää sisältöön

Nuori kemia -paneeli rakentuu jälleen — hae mukaan!

Kiinnostaako kemia? Haluaisitko kertoa kemiaan liittyvistä innovaatioista, faktoista ja ratkaisuista myös muille nuorille? Oletko innokas IG-postaaja, joka haluaisi hyödyntää taitojaan suuremmallekin yleisölle? Kiinnostaako, mihin kaikkeen kemia liittyy suomalaisessa yrityskentässä?

Jos vastasit näistä ainakin yhteen kyllä, olet etsimämme henkilö kemianteollisuuden Nuori kemia -paneeliin!

Nuori kemia -paneeli kokoaa yhteen kemiasta kiinnostuneita nuoria ympäri Suomen. Panelistit pääsevät ottamaan haltuun Nuoren kemian somekanavat, saavat koulutusta viestintään ja vaikuttamiseen, pääsevät tutustumaan kemianteollisuuden yrityksiin ja järjestämään ohjelmaa pohjoismaiden suurimmalle kemian ja bioalan messuille keväällä 2022.

Nuori kemia -paneeli kokoontuu kaksi kertaa vuodessa Helsingissä, ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanolla perjantaina 1.10.2021. Muuna aikana paneeli tapaa virtuaalisesti noin 1-2 kuukauden välein. Paneeli pitää aktiivisesti yhteyttä WhatsAppissa.

Mitä saan, jos lähden mukaan Nuori kemia -paneeliin?

✅ Koulutusta viestintään ja vaikuttamiseen

✅ Uusia ystäviä

✅ Mahdollisuuden tutustua kemianteollisuuden yrityksiin

✅ Todistuksen nuorisopaneelin toimintaan osallistumisesta

 

Mitä pääsen tekemään panelistina?

Ottamaan haltuun Nuoren kemian Instagram-tilin

Järjestämään ohjelmaa ChemBio-messuille

Kertomaan mahdollisista opinnoistasi kemian alalla

Muuta mukavaa, mitä paneelissa keksitään!

 

Mitä tarvitsen hakeakseni?

Olet vähintään 13-vuotias

Kiinnostus luonnontieteitä tai kemianteollisuutta kohtaan riittää!

 

Paneeli on Kemianteollisuus ry:n nuorisojaosto, jota organisoi osaamisen ja vetovoiman asiantuntija Auli Piiparinen. Nuori kemia -paneelin yhtenä tavoitteena on tuoda kemian alan opiskelu- ja uramahdollisuuksia tunnetummaksi.

Hae mukaan 12.9. mennessä laittamalla meille viesti @nuorikemia Instagramissa tai sähköposti Aulille auli.piiparinen@kemianteollisuus.fi tai whatsappaa numeroon 040 751 8344. Viestissä kerro kuka olet ja mistä tulet. Panelisteille kustannetaan matka- ja ruokakulut yhteisiin tapahtumiin Helsingissä. Säännölliset kokoukset pidetään virtuaalisesti Teamsin kautta.

Lisätietoja

Auli Piiparinen

auli.piiparinen@kemianteollisuus.fi
040 751 8344