Hyppää sisältöön

Neuvottelutulokset lasikeraamisen teollisuuden työehtosopimuksesta ja Fiskars Finland Oy Ab:n työntekijöitä koskevasta työehtosopimuksesta

Lasikeraaminen teollisuus LT ry ja Teollisuusliitto ovat saavuttaneet neuvottelutuloksen lasikeraamisen teollisuuden työehtosopimuksesta. Kemianteollisuus ja Teollisuusliitto ovat myös saaneet neuvottelusopimuksen Fiskars Finland Oy Ab:n työntekijöitä koskevasta työehtosopimuksesta.

Lasikeraamisen teollisuuden työntekijöitä koskevan sopimuksen piiriin kuuluu noin 1 800 lasikeraamisen teollisuuden työntekijää.  Fiskars Finland Oy Ab:n työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen piiriin kuuluu noin 300 työntekijää. 

Neuvottelutuloksia käsitellään seuraavaksi liittojen hallinnoissa.

Lisätietoja

Kemianteollisuus ry / Lasikeraaminen teollisuus LT ry

Jaana Neuvonen, johtava asiantuntija, Työelämä, jaana.neuvonen@kemianteollisuus.fi,
puh. 040 580 3447

Valokuvia:

https://kemianteollisuus.studio.crasman.fi/bank/julkinen_mediapankki/henkilosto/jaana_neuvonen 

 

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu

Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs

Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuuteen lasketaan Suomessa kemian prosessiteollisuus, öljytuotteet sekä muut kemian tuotteet kuten lääkkeet, kosmetiikka, pesuaineet, maalit, muovi- ja kumituotteet.

 Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.