Hyppää sisältöön

Neuvottelutulokset harja- ja sivellinalan ja veneenrakennusteollisuuden työehtosopimuksista

Kemianteollisuus ja Teollisuusliitto ovat saavuttaneet neuvottelutuloksen harja- ja sivellinalan työehtosopimuksesta. Veneteollisuuden työnantajat ja Teollisuusliitto ovat saavuttaneet neuvottelutuloksen veneenrakennusteollisuuden työehtosopimuksesta.

Harja- ja sivellinalan työehtosopimuksen piiriin kuuluu noin 100 työntekijää. Veneenrakennusteollisuuden työehtosopimuksen piiriin kuuluu noin 600 työntekijää.  
Neuvottelutuloksia käsitellään seuraavaksi liittojen hallinnoissa.

Lisätietoja

Kemianteollisuus ry

Jenni Nisametdin ,  jenni.nisametdin@kemianteollisuus.fi,
puh. 044 553 2853

Valokuvia:

https://kemianteollisuus.studio.crasman.fi/bank/julkinen_mediapankki/henkilosto/jenni_nisametdin 

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu

Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs

Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuuteen lasketaan Suomessa kemian prosessiteollisuus, öljytuotteet sekä muut kemian tuotteet kuten lääkkeet, kosmetiikka, pesuaineet, maalit, muovi- ja kumituotteet.

 Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.