Hyppää sisältöön

Neste kaksinkertaisti kampanjansa lahjoitukset suomalaisen työn puolesta

Neste ja Ponsse julkaisivat itsenäisyyspäivän 2017 aattona videon Sibeliuksen Finlandia-hymnistä metsäkoneiden soittamana. Video keräsi yli kaksi miljoonaa katsomiskertaa, minkä johdosta Neste päätti tuplata lahjoituspotin työttömille työnhakijoille. Nyt 40 työtöntä voi jatkaa työnhakuaan puolen vuoden ajan, kilometreistä välittämättä.

Finlandia by Forest Machines – Finlandia-hymni metsäkoneiden soittamana keskellä metsää – osoittautui suureksi menestykseksi. Neste ja Ponsse halusivat videolla tukea suomalaista työtä ja työnhakua. Alkuperäisestä tuplattu lahjoituspotti sisältää puolen vuoden polttoaineet 40 työttömälle työnhakijalle työnhakumatkoja varten. 

Lahjoitusten saajat arvottiin kampanjan yhteistyökumppanina toimineen Työttömien Keskusjärjestön ja sen jäsenyhdistysten kautta työttömille työnhakijoille.

Projektin aikana kuultiin työttömiltä työnhakijoilta myös paljon muista työnhakuun liittyvistä haasteista ja esteistä, joihin päätetttiin tarttua. Nyt Neste onkin päättänyt auttaa sata työtöntä takaisin työelämään yhdessä Työttömien Keskusjärjestön kanssa. 

Lue lisää Nesteen tiedotteessa. 

Katso video ja lue lisää Finlandia by Forest Machines-kampanjan kotisivulla.