Hyppää sisältöön

Mentorointipalvelu Suomen Life Science -toimijoille

Suomalaiset Life Science -alan toimialajärjestöt ja fasilitaattorit ovat yhteistyössä rakentaneet nettipohjaisen mentorointipalvelun alan startup -yrittäjille, yrittäjäksi aikoville ja tutkimuksen kaupallistamisesta kiinnostuneille tutkijoille. Palvelun tarkoitus on välittää alalla pitkään olleiden tietoa ja kokemusta vasta-alkajille ja liiketoiminnan kehittämisessä apua kaipaaville.

Suomessa toimii useita mentorointipalveluita, mutta erityisesti Life Science -alalle suuntautunutta palvelua ei ole ollut aiemmin. Suomalaiset toimialajärjestöt Lääketeollisuus ry, Terveysteknologia ry ja Suomen Bioteollisuus ry päättivät yhdessä muiden alan toimijoiden kuten Helsinki Innovation Services, Life Science Accelerator/Turku Business Region ja IBC Finland ry:n kanssa tuottaa erityisesti Life Science -alaan erikoistuneen mentorointipalvelun.

Lue lisää Suomen Bioteollisuuden tiedotteessa. 

Suomen Bioteollisuus ry FIB on suomalaisen biotekniikkateollisuuden toimialayhteisö. Sillä on noin 60 jäsentä kaikilta biotekniikan sovellusalueilta. Vuonna 1997 perustettu FIB on Kemianteollisuus ry:n jäsen.