Hyppää sisältöön

Measurlabs: Kaikki mittauspalvelut samasta paikasta

Measurlabs auttaa uusia tuotteita kehittäviä ja laadunvalvontaa tekeviä yrityksiä tuomalla satojen laboratorioiden palvelut helposti saataville yhteen paikkaan. Tällä hetkellä yritys rakentaa
mittauspalvelujen verkkokauppaa, josta analyysit voi ostaa suoraan ilman sähköpostiketjuja ja tarjouspyyntöjä.

Measurlabs

Laboratorioanalyysejä on yllättävän vaikeaa ostaa. Eri menetelmiin erikoistuneita laboratorioita on tuhansia, mutta niitä ei aina ole helppo löytää ja hinnat ja mittausten laatu voivat vaihdella suuresti. Tohtorit Teemu Myllymäki ja Kalle Lagerblom taistelivat itse tämän haasteen kanssa, kunnes päättivät tehdä asialle jotain

– Halusimme tehdä analyysien ostamisesta mahdollisimman yksinkertaista. Asiakkaan ei pitäisi käyttää tuntitolkulla aikaa sopivan laboratorion etsimiseen, vastausten odottamiseen ja tarjousten vertailuun, Teemu toteaa.

Yrityksellä on tällä hetkellä yli 400 laboratorion verkosto, josta he ovat valinneet jokaiselle analyysille laadukkaimman ja kustannustehokkaimman tarjoajan. Näin asiakkaat voivat ostaa Measurlabsilta kaikki mittauksensa, tietäen että jokainen näyte analysoidaan juuri siihen käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvasssa laboratoriossa.

– Hoidamme asiakkaidemme puolesta kaiken aina näytteiden lähettämisestä selkeän testausraportin koostamiseen. Asiantuntijoiltamme saa myös aina apua, esimerkiksi jos tulokset herättävät kysymyksiä. Hyvä ja nopea asiakaspalvelu on alusta asti ollut meille äärettömän tärkeää, Kalle kertoo.

Seuraava askel ostoprosessin helpottamisessa on verkkokaupan rakentaminen.
– Haluamme muuttaa perinteistä B2B-alaa tuomalla analyysien hinnat selkeästi esiin verkkosivuillemme ja mahdollistamalla mittausten ostamisen suoraan verkosta ilman sähköpostiketjuja ja tarjouspyyntöjä, Teemu sanoo.

 

Kuva: Measurlabs