Hyppää sisältöön

Maailmaa muuttavia kesätöitä kemianteollisuudessa

Kemianteollisuuden tavoitteena on tarjota nuorille ja opiskelijoille kannustavia kokemuksia ja tilaisuus tutustua työhön yhdellä Suomen merkittävimmistä vientialoista. Kesäaikaan siirtymisen myötä toimialan perinteinen kesätyölaskuri raksuttaa kovaa tahtia kohti kesää. Joko teidän yrityksenne on ilmoittanut omat kesätyöpaikkansa mukaan laskuriin?

Tänä poikkeuksellisena pandemia-aikana haluamme tuoda entistä paremmin esiin kemianteollisuuden työpaikat ja alan vastuullisuuden myös kesätyöntekijöiden ottamisen muodossa. Kaikki kesätyölaskuriin paikkansa ilmoittaneet yritykset saavat käyttöönsä kemianteollisuuden uuden ”Maailmaa muuttavia kesätöitä” -merkin! Merkin avulla voit kertoa esimerkiksi yrityksenne nettisivuilla ja/tai somekanavissa olevanne mukana tarjoamassa kesätyömahdollisuuksia alan osaajille. Merkki toimii myös kesän aikana kesätöistä kertovan viestinnän välineenä.

  

Yksikin kesätyöpaikka on arvokas ja kasvattaa myös laskurin lukua. Tänä kesänä keräämme tiedot myös Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijoiden määristä, joten ilmoitathan myös ne erikseen.

 

Miten pääset mukaan kemian kesätyölaskuriin?

  1. Ilmoita yrityksenne kesätyöllisten määrän Kemianteollisuuden viestintään matti.laurila@kemianteollisuus.fi tai kesatyo@kemianteollisuus.fi.
  2. Luku summataan koko toimialan kokonaislukuun, joten yksittäiset yritysten omat luvut eivät tule kenenkään tietoon. Kesätyölaskuri löytyy osoitteesta: https://www.kemianteollisuus.fi/fi/maailmaa-muuttavia-toita/maailmaa-muuttava-tyoelama/kesatyolaskuri/ ja päivittyy viikottain.
  3. Saat paluupostissa kemianteollisuuden viestinnältä ”Maailmaa muuttavia kesätöitä” -merkin kolmessa eri värissä. Tätä saa hyödyntää vapaasti kesätöihin liittyvässä viestinnässä!

Kemian kesätyölaskuri näyttää Kemianteollisuus ry:n jäsenten tarjoamien kesätyöpaikkojen kokonaismäärän. Kemianteollisuus ry ei julkaise yrityskohtaisia kesätyöpaikkalukuja, mutta listaa kemianteollisuus.fi -sivuilla aakkosjärjestyksessä Kemian kesätyölaskuriin mukaan ilmoittautuneet, jos yritys ei sitä erikseen kiellä.